Skæg Der er 1 vare.

Skæg

Falsk skæg til udklædning

Falske skæg og kunstige skæg er virkelig en af de bedste kostumetilbehør til at fuldføre din udklædning og dit kostume. Uanset om du skal være en pirat, en cowboy eller en historisk figur, så har vi et kunstigt skæg til dig. Vælg det helt rigtige falske og kunstige skæg til din udklædning når du gerne vil gøre din udklædte karakter overbevisende.

Skal du være pirat, så er der rigtig flotte kunstige pirat skæg at vælge imellem. Lige fra små fine overskæg og Jack Sparrow skæg, til store fuldskæg. Eller en stor afrohår paryk disco og 70’er festen med elegante overskæg. Skal du til cowboy fest, så har vi fine kunstige skæg til en rigtig sej cowboy og store overskæg hvis du skal være en rigtig farlig mexicaner. Til Halloween er udklædning i alle afskygninger et must. Skal du skræmme dine gæster, så klæd dig ud som varulv og brug vores uhyggelige kunstige skæg som dækker hele ansigtet.

Lige meget hvilken karakter som du skal være, så tilbyder vi falske skæg, overskæg og parykker som vil fuldende din udklædning. Vores falske skæg og overskæg er selvklæbende og genbrugelige. Bare ånde på dem, hvis klæbemidlet begynder at miste sin klæbeevne. Mange af de lange falske skæg har elastiske stropper, der passer til at sætte fast over ørerne og de mere korthårede falske skæg er selvklæbende. Parykker og skæg kan vaskes med hånden efter brug og er klar til den næste temafest og udklædning.

 

 • Varulv ansigtshår - 1
  På lager
  Varulv ansigtshår

  Bliv en skræmmende behåret varulv med dette ansigtssæt at hør til din halloween udklædning. Kombiner eventuelt dette selvklæbende sæt med en varulv paryk og tænder for at fuldføre din udklædning til festen.

  Bliv en skræmmende behåret varulv med dette ansigtssæt at hør til din halloween...

  Bliv en skræmmende behåret varulv med dette ansigtssæt at hør til din halloween udklædning. Kombiner eventuelt dette selvklæbende sæt med en varulv paryk og tænder for at...