Billig engangsservice til fest

Søger du flot og billigt engangsservice til din fest? Så har vi et stort udvalg af servietter, engangstallerkner, papkrus, plastikkrus, papirsduge, duge, engangsfade og bestik til din fest.

Find alt til din borddækning til din børnefødselsdag, fest, temafest, fødselsdag og barnedåb online her. Vi har hurtig levering og alt vores engangsservice kan du købe som stykvis.

Intet slår et flot og veldækket festbord! Ved at bruge flotte farver til din borddækning, så vil det ensfarvede service også bidrage som pynt på festbordet med dets flotte farver.

Vi har et stort udvalg af engangsservice i pap, papir og plast til festen som paptallerkener, servietter, engangskopper, papkrus, plastik bestik, engangsduge, engangsskåle, engangsfade og sugerør. Vi har både ensfarvet og med tema og print på. Så om du skal holde børnefødselsdag, rund fødselsdag, barnedåb, baby shower, reception, eller temafest, så find lige det som du skal bruge af festartikler og tilbehør her.

Her kan du finde et stort udvalg af plastik service i mange flotte farver. Vi har de flotteste paptallerkner, papkrus, servietter, duge, skåle, fade og bestik til din fest som du kan bruge til alle måltider og når gæsterne er færdige, kan det brugte service hurtigt smides ud og gøre din oprydning nem.

Vores engangsservice til fest er af høj kvalitet og er perfekt til alle festlige lejligheder i stedet for porcelæn, stål bestik eller glas, så vil din oprydning efter festen blive meget hurtigere og det går ikke i stykker og skaber skarpe stykker hvis de tabes, så er de sikker at bruge hvor der er mange mennesker og på udendørs områder.