Viser et enkelt resultat

Graph’it Shake tusser fine 2,5 mm

Graph’it Shake tusser er vandbaserede uigennemsigtige pigment blækmaling tusser. De kan bruges på alle medier: plast, stof, træ, glas, sten. Tusserne skal rystes grundigt inden brug og skal opbevares vandret. Blækket i tusserne er vand- og UV-resistent og er derfor ideelle til brug udendørs. Den er fast og bliver siddende, hvis den er blevet strøget med et strygejern på tekstiler og på glas, porcelæn og keramik ved opvarmning (ca. 160 °).

Den fine spids på 2,5 mm gør den til førstevalg af mange brugere, specielt til stenmaling og er også illustratorer, grafikere og de kreative hobby folks favorit tusser. Graph’It SHAKE fås i 21 farver, hvoraf 6.

Graph’it Shake tusser kan anvendes på keramik, polystyren, metal, beton, papir, pap, lærred,træ, tekstiler, plast, glas og meget mere og er perfekte til at tegne, skrive og lave farvelægning med. Tussernes pigmenterede og vandbaserede blæk er uigennemsigtig og har en rigtig god dækkeevne også selv på mørke underlag og materialer. 

Graph’it SHAKE tusser er det perfekte værktøj til tilpasning, dekoration, illustration, bogstaver, opfrisker, graffiti og meget mere.

GRAPH’IT Shake fine 2,5 mm egenskaber:

Fin spids på 2.5mm

Vandbaseret

Uigennemsigtig (god dækkeevne selv på mørke overflader)

Høj pigment kvalitet

UV-resistent

Vand resistent

Næsten lugtfri

Fremstillet i Japan

Se mere om brugen af Graph’it Shake tusser her og får mere viden om produktet her hos Graph’it

Mængderabat!

Frit valg af alle Graph’it og Graph’O tuscher!
Køb 10 tuscher og spar 10% i rabat!

 

Vis
Ikke på lager
36,00 kr.