Viser 1–12 af 29 resultater

Chenille piberensere

Hvad er piberensere?

Piberensere er almindeligt anvendt til hobby og kreative håndværk projekter. De er normalt fremstillet af polyester eller nylon og er som regel både længere og tykkere end typen som man bruger til rengøring af piber og til hobby fås de i mange forskellige farver, tykkelser og længder. Fordelen ved chenille typen til hobby er, at de er nemme at bøje og lave sjove figurer og dyr med for både børn og voksne. Specielt børnene synes, at det er rigtig sjovt at lave dyr, figurer og ting med piberensere, specielt til højtider som julen og påsken. De er også en vigtig og afgørende element for børnene når de laver sjove hobby kreationer hvor de bliver udfordret og stimuleret deres motorik og kreative evner. 

Perfekte til hobby og leg

Her i vores udvalg kan du finde et stort sortiment af billige piberensere. Vi har lange, tykke og store i mange flotte farver. Når man bruger chenille piberensere til hobby, kreativ leg og mange andre spændende formål, så er det kun fantasien som sætter grænserne for hvad man kan lave. De er meget fleksible og nemme at forme, så derfor kan børn og voksne anvende dem til fremstilling af alverdens sjove og finurlige ting, dyr og figurer.

Brug dem kreativt

De findes i alverdens farver og i mange varianter og længder her hos os til din kreative hobby. Du kan finde dem i enkeltfarver og i blandede sæt med et mix i forskellige flotte farver. 

Alle kan bruge piberensere til kreativt kunst og håndværk, børneaktiviteter, rengøring og hobby. Fordelen ved dem er, at de kan bøjes, laves til en spiral, snurres rundt, kan afkortes, fastgøres og sammenføjes ved at vride dem sammen, hvilket gør dem perfekte til at lave dyr, figurer og blomster.