Viser alle 12 resultater

Rosenblade til bordpynt

Kunstige rosenblade er perfekte som bordpynt, når du dekorere dine festborde, til at strø ud på gavebordet og vil tilføje ekstra elegance til dine kager og cupcakes. Vores rosenblade fås i mange flotte farver og nuancer som vil passe til næsten enhver fest og festlig anledning. Ved brug af rosenblade som bordpynt, kan du skabe et flot og uforglemmeligt festbord som dine gæster ikke vil glemme. Rosenblade er nemme at sprede ud og vil med deres flotte farver og form løfte enhver borddækning til et højere niveau. Derfor er rosenblade perfekte som bordpynt til barnedåb, baby shower, konfirmation, bryllup, fødselsdagsfest, reception og andre festligheder hvor man gerne vil gøre noget ekstra ud af sin bordpynt.

Silke rosenblade er nok det mest sødeste af festartikler og det perfekte tilbehør som bordpynt til enhver fest, ceremoni eller bryllup. Deres romantiske udstråling gør dem egnet til de romantiske fester som bryllup, konfirmation og barnedåb. Rosenblade kan spredes ud i kirken til brylluppet, på bordet som bordpynt til konfirmationen eller på bordene til din barnedåb. Gør din store fest helt perfekt med kvalitets silke roseblade til din fest.

Rosenblade som bordpynt barnedåb og baby shower

Når festbordet skal dækkes op til det lille barns første store fest, så er kunstige rosenblade som bordpynt det perfekte valg. De er rigtig charmerende som barnedåbspynt som kan bruges til både barnedåb og baby shower. Her kan du få lyserøde, lyseblå og hvide rosenblade som vil pryde din barnedåb borddækning og vil matche dit andet barnedåbspynt, både i lyserødt og lyseblåt. Spred dem ud på festbordene, på gavebordet eller ud på din buffet hvor rosenbladene vil bidrage som bordpynt og borddekoration.

Rosenblade som bordpynt konfirmation

Vores kunstige rosenblade er det oplagte valg som bordpynt til din konfirmation. Her kan anvendes rosenblade i rigtig mange farver som lyserød, lyseblå, fersken, lilla, blå, rød. Dog er det vigtigt, at farven på rosenblade passer med farverne på dit andet bordpynt. Om det er en pige konfirmation eller en drenge konfirmation, så vil de farvede kunstige rosenblade medvirke til at din borddækning vil blive fuldendt.

Rosenblade som bordpynt bryllup

Spred kærligheden ud på festbordet til jeres bryllup med charmerende rosenblade som bordpynt. Vores kunstige rosenblade har et realistisk design og er i flere romantiske farver som passer godt i et bryllupstema. Strø rosenbladene ud på festbordene, i brudeparrets bryllupssuite som en overraskelse, på gulvet i kirken eller fyld små kurve med forskellig farvede rosenblade som pynt eller bordpynt. Silke rosenblader er fantastiske som dekoration til dit bryllup som har en lag tradition bag sig som pynt til bryllupsfesten. Find lige de rosenblade som har den farve som I gerne vil have og få den mest perfekte og mest romantiske borddækning til festen. Er det sølvbryllup eller guldbryllup, så vil et valg af sølvfarvede og guldfarvede rosenblade som bordpynt på festbordene vil det perfekte valg for både dig og dine gæster.

Rosenblade som bordpynt fødselsdagsfest

Rosenblade er også det perfekte bordpynt til en fødselsdagsfest. Om det er en rund fødselsdag eller en stor familie fødselsdag, så kan du med stor fordel bruge disse søde rosenblade som bordpynt og dekoration på festbordet. Brug rosenblade sammen med vores flotte engangsservice i matchende farver, så vil det både fuldende dit festtema og gøre din oprydning efter festen både nem og let.