Viser 1–12 af 95 resultater

GRAPH’IT Twin Brush Markers

Alkoholbaseret kvalitets tusser med dobbeltspids.

GRAPH’IT BRUSH er udstyret med dobbelt spids som der er hidtil er uset på markedet i dag. Den ene ende er en børstespids lavet af syntetiske fibre som er generøs med hensyn til farve. Den anden ende er udstyret med en lille spids på 0,5mm som giver dig mulighed for at tegne linjer i forskellige tykkelser og udforske farvestyrken.

GRAPH’IT Brush marker tuscher har syrefri, lys resistent og viskelæder bestandigt blæk. Tuschens perfekte og afbalancerede blæk tilstrømning giver en suveræn ren og meget præcis linje. Disse alkoholbaserede, pigmenterede blæk tuscher kombinerer både fleksibilitet og lydhørhed og er velegnet til brug af både øvede og mindre øvede kunstnere.

Disse tuscher er perfekt tilpasset til skitser og skygger på kunst, modedesign, design, arkitektur, teknisk tegning, landskab, tegneserier eller meget mere.

Disse tusser med alkoholbaseret blæk, er produceret af det franske firma Graph’it/Graphit Marker. Det er kvalitets tuscher som fremstilles med høje standarder og meget nøje udvalgt af kunstnere. Disse Graph’it Brush Marker tusser fås i et stort farveudvalg og hver farve er unik med intensiv pigmentering og stilren. Deres fleksible, bløde, men også meget holdbare spidser er fremstillet af bedste kvalitet. De er i stand til at tegne tynde og præcise linjer, farve større områder hurtigt eller tegne linjer med forskellige tykkelser, hvilket giver en forskellige artet resultater. Graph’it tusserne er kendetegnet ved at have fremragende lysegenskaber, fordi deres farver ikke falmer på trods af lange og hyppig udsættelse af sollys eller lampelys. De er vandtætte og hurtigtørrende og efter få sekunders brug, har stregerne eller tegningerne allerede maksimal holdbarhed. De bliver siddende selvom de udsættes for berøring eller gennemblødes med vand, og derfor kan de kombineres ikke kun med farveblyanter, men også med farvet blæk, creme og akvarel maling med et fantastisk resultat.

Mængderabat!

Frit valg af alle Graph’it og Graph’O tuscher!
Køb 10 tuscher og spar 10% i rabat!