Rosenblade Der er 12 varer.

Rosenblade

Rosenblade til bordpynt

Kunstige rosenblade er perfekte som bordpynt, når du dekorere dine festborde, til at strø ud på gavebordet og vil tilføje ekstra elegance til dine kager og cupcakes. Vores rosenblade fås i mange flotte farver og nuancer som vil passe til næsten enhver fest og festlig anledning. Ved brug af rosenblade som bordpynt, kan du skabe et flot og uforglemmeligt festbord som dine gæster ikke vil glemme. Rosenblade er nemme at sprede ud og vil med deres flotte farver og form løfte enhver borddækning til et højere niveau. Derfor er rosenblade perfekte som bordpynt til barnedåb, baby shower, konfirmation, bryllup, fødselsdagsfest, reception og andre festligheder hvor man gerne vil gøre noget ekstra ud af sin bordpynt.

Silke rosenblade er nok det mest sødeste af festartikler og det perfekte tilbehør som bordpynt til enhver fest, ceremoni eller bryllup. Deres romantiske udstråling gør dem egnet til de romantiske fester som bryllup, konfirmation og barnedåb. Rosenblade kan spredes ud i kirken til brylluppet, på bordet som bordpynt til konfirmationen eller på bordene til din barnedåb. Gør din store fest helt perfekt med kvalitets silke roseblade til din fest.

Rosenblade som bordpynt barnedåb og baby shower

Når festbordet skal dækkes op til det lille barns første store fest, så er kunstige rosenblade som bordpynt det perfekte valg. De er rigtig charmerende som barnedåbspynt som kan bruges til både barnedåb og baby shower. Her kan du få lyserøde, lyseblå og hvide rosenblade som vil pryde din barnedåb borddækning og vil matche dit andet barnedåbspynt, både i lyserødt og lyseblåt. Spred dem ud på festbordene, på gavebordet eller ud på din buffet hvor rosenbladene vil bidrage som bordpynt og borddekoration.

Rosenblade som bordpynt konfirmation

Vores kunstige rosenblade er det oplagte valg som bordpynt til din konfirmation. Her kan anvendes rosenblade i rigtig mange farver som lyserød, lyseblå, fersken, lilla, blå, rød. Dog er det vigtigt, at... 

 • bordpynt_lyseblå_rosenblade
  Disponibel
  Lyseblå rosenblade, 100 stk

  Lyseblå rosenblade til bordpynt Pose med 100 stk rosenblade i flot lyseblå farve. Søde rosenblade til bordpynt til festen. Rosenbladene er ca. 3,5 x 4,5 cm. Perfekt som bordpynt til barnedåb, bryllup, fødselsdag, konfirmation, baby shower eller som pynt på kort og invitationer. Bemærk venligst: farvenuancen kan variere.

  Lyseblå rosenblade til bordpynt Pose med 100 stk rosenblade i flot lyseblå farve. Søde...

  Lyseblå rosenblade til bordpynt Pose med 100 stk rosenblade i flot lyseblå farve. Søde rosenblade til bordpynt til festen. Rosenbladene er ca. 3,5 x 4,5 cm. Perfekt som...

 • bordpynt_blå_rosenblade
  Udsolgt
  Blå rosenblade, 150 stk

  Blå rosenblade til bordpynt Pose med 150 stk rosenblade i flot blå farve og i god kvalitet. Charmerende blå rosenblade som er perfekte som bordpynt til din store fest. Disse rosenblade er perfekte som bordpynt og pynt til barnedåb, bryllup, fødselsdag, nytår eller som pynt på kort og invitationer. Bemærk venligst: farvenuancen kan variere.

  Blå rosenblade til bordpynt Pose med 150 stk rosenblade i flot blå farve og i god...

  Blå rosenblade til bordpynt Pose med 150 stk rosenblade i flot blå farve og i god kvalitet. Charmerende blå rosenblade som er perfekte som bordpynt til din store fest. Disse...

  14,00 DKK
  Tilføj til kurv Vis
 • lyserøde_rosenblade
  Disponibel
  Rosenblade lyserøde

  Lyserøde rosenblade til bordpynt Pose med 100 stk flotte og dekorative lyserøde rosenblade i god kvalitet. Perfekte til at sprede ud på festbordene som pynt og bordpynt. De lyserøde rosenblade er perfekte som bordpynt til barnedåb, baby shower, bryllup, fødselsdag, nytår eller som pynt på kort og invitationer.

  Lyserøde rosenblade til bordpynt Pose med 100 stk flotte og dekorative lyserøde...

  Lyserøde rosenblade til bordpynt Pose med 100 stk flotte og dekorative lyserøde rosenblade i god kvalitet. Perfekte til at sprede ud på festbordene som pynt og bordpynt. De...

 • Disponibel
  Røde rosenblade

  Pakke med 144 stk kunstige og autentiske røde rosenblade til pynt og hobby.

  Pakke med 144 stk kunstige og autentiske røde rosenblade til pynt og hobby.

  Pakke med 144 stk kunstige og autentiske røde rosenblade til pynt og hobby.

 • Disponibel
  Lilla rosenblade

  Pose med 150 stk flotte lilla rosenblade. Perfekt som bordpynt til barnedåb, bryllup, fødselsdag, nytår eller som pynt på kort og invitationer.

  Pose med 150 stk flotte lilla rosenblade. Perfekt som bordpynt til barnedåb, bryllup,...

  Pose med 150 stk flotte lilla rosenblade. Perfekt som bordpynt til barnedåb, bryllup, fødselsdag, nytår eller som pynt på kort og invitationer.

 • Disponibel
  Sølv rosenblade

  Pose med 150 stk flotte sølv rosenblade. Perfekt som bordpynt til sølvbryllup, fester eller måske til romantisk hygge.

  Pose med 150 stk flotte sølv rosenblade. Perfekt som bordpynt til sølvbryllup, fester...

  Pose med 150 stk flotte sølv rosenblade. Perfekt som bordpynt til sølvbryllup, fester eller måske til romantisk hygge.

 • Disponibel
  Sorte rosenblade

  Pose med 150 stk flotte sorte rosenblade. Perfekt som bordpynt til fester, halloween, kort eller måske til romantisk hygge.

  Pose med 150 stk flotte sorte rosenblade. Perfekt som bordpynt til fester, halloween,...

  Pose med 150 stk flotte sorte rosenblade. Perfekt som bordpynt til fester, halloween, kort eller måske til romantisk hygge.

 • hvide_rosenblade
  Disponibel
  Rosenblade hvide

  Hvide rosenblade til pynt Pose med 100 stk flotte hvide rosenblade til pynt og dekoration. Kunstige hvide silke rosenblade i god kvalitet. Rosenblade er perfekte som bordpynt til fester, bryllup, barnedåb, konfirmation eller til romantisk hygge.

  Hvide rosenblade til pynt Pose med 100 stk flotte hvide rosenblade til pynt og...

  Hvide rosenblade til pynt Pose med 100 stk flotte hvide rosenblade til pynt og dekoration. Kunstige hvide silke rosenblade i god kvalitet. Rosenblade er perfekte som bordpynt...

 • Rosenblade_guld
  Disponibel
  Rosenblade guld

  Guld rosenblade til bordpynt Pose med 100 stk smukke og dekorative guld rosenblade i god kvalitet. De guldfarvede rosenblade er perfekte til at sprede ud på festbordene som pynt og bordpynt til guldbryllup, fødselsdag, bryllup, fødselsdag, nytår, fejringer eller som pynt på kort og invitationer. Hver pose indeholder 100 stk guld rosenblade

  Guld rosenblade til bordpynt Pose med 100 stk smukke og dekorative guld rosenblade i...

  Guld rosenblade til bordpynt Pose med 100 stk smukke og dekorative guld rosenblade i god kvalitet. De guldfarvede rosenblade er perfekte til at sprede ud på festbordene som...