Pirat ting til leg Der er 27 varer.

Pirat ting til leg

Pirat ting til leg og fritid

Her er vores store og sjove udvalg af pirat ting og pirat tilbehør til sjov og leg for børnene. Vi har sjove og festlige pirat legetøj til børnene og fine pirat skoleting til skolestart.

I dette udvalg kan du finde sjove aktiviteter til pirat fødselsdag og til sjov leg derhjemme i fritiden. Børn elsker pirat tema og her er der mange pirat ting at vælge imellem. Vi har pirat punge, pirat blyanter, pirat stickers, pirat bolde, pirat viskelæder, pirat sæbebobler og meget mere.

Børn er vilde med de farlige pirat og sørøver. Vi har et stort udvalg af spændende pirat tilbehør og pirat legetøj til alle slags pirat lege, både til hjemme på børneværelset og til pirat fødselsdag og pirat fest. Mange af vores pirat ting kan du købe som stykvis her hos os.

 

 • pirat-blyanter
  Disponibel
  Pirat blyant

  Blyant med pirat motiver Blyant med dødningehoved motiv og viskelæder - ca 19 cm. God pirat blyant til børn i god kvalitet til skolestart og derhjemme. Blyanterne sælges stykvis.

  Blyant med pirat motiver Blyant med dødningehoved motiv og viskelæder - ca 19 cm. God...

  Blyant med pirat motiver Blyant med dødningehoved motiv og viskelæder - ca 19 cm. God pirat blyant til børn i god kvalitet til skolestart og derhjemme. Blyanterne sælges...

 • skolestart-pirat-sæt
  Disponibel
  Pirat skrivesæt

  Pirat skrive sæt Smart pirat sæt til penalhuset med 4 dele. Flot skrivesæt med pirat motiver til skolestart. Sættet består af en lineal på 18 cm, en blyantspidser, et viskelæder og en blyant med viskelæder. Alle dele er med dødningehoved motiv.

  Pirat skrive sæt Smart pirat sæt til penalhuset med 4 dele. Flot skrivesæt med pirat...

  Pirat skrive sæt Smart pirat sæt til penalhuset med 4 dele. Flot skrivesæt med pirat motiver til skolestart. Sættet består af en lineal på 18 cm, en blyantspidser, et viskelæder...

 • Pirat-figurer-10-cm
  Disponibel
  Pirat figurer

  Pirat figurer 9-10 cm Rigtig flotte små pirat figurer i plastik. De er velegnet både til leg, men også til bordpynt på festbordet og som gaver i slikposerne til gæsterne. Du kan også bruge dem pynt på din kage til pirat fødselsdagen eller pirat festen. De små pirat figurer er i 6 forskellige designs og sælges assorteret. Prisen er pr. stk.

  Pirat figurer 9-10 cm Rigtig flotte små pirat figurer i plastik. De er velegnet både...

  Pirat figurer 9-10 cm Rigtig flotte små pirat figurer i plastik. De er velegnet både til leg, men også til bordpynt på festbordet og som gaver i slikposerne til gæsterne. Du kan...

 • pirat-blyantspidser-til-børn
  Udsolgt
  Pirat blyantspidser

  Pirat blyantspidser til børn Flot dobbelt pirat blyantspidser med dødningehoved design. Flot blyantspidser til når den lille pirat skal spidse sin blyanter og farveblyanter til skolen.

  Pirat blyantspidser til børn Flot dobbelt pirat blyantspidser med dødningehoved...

  Pirat blyantspidser til børn Flot dobbelt pirat blyantspidser med dødningehoved design. Flot blyantspidser til når den lille pirat skal spidse sin blyanter og farveblyanter...

  15,00 DKK
  Tilføj til kurv Vis
 • store-pirat-viskelæder
  Disponibel
  Pirat viskelæder, store

  Store pirat viskelæder Fine viskelæder på ca.5cm med piratmotiv. Rigtig flotte og store pirat viskelæder med flotte motiver.

  Store pirat viskelæder Fine viskelæder på ca.5cm med piratmotiv. Rigtig flotte og...

  Store pirat viskelæder Fine viskelæder på ca.5cm med piratmotiv. Rigtig flotte og store pirat viskelæder med flotte motiver.

 • pirat-notesblok
  Disponibel
  Pirat notesblok

  Pirat notesblok Sej lille notesblok med pirat motiv på 10.5cm x 5.5cm som passer fint ned i en lomme. En god gave til den lille pirat dreng eller pige.

  Pirat notesblok Sej lille notesblok med pirat motiv på 10.5cm x 5.5cm som passer fint...

  Pirat notesblok Sej lille notesblok med pirat motiv på 10.5cm x 5.5cm som passer fint ned i en lomme. En god gave til den lille pirat dreng eller pige.

 • pirat-pung
  Disponibel
  Pirat pung

  Pirat pung til børn Rigtig fin pengepung med sejt pirat motiv.  Der er plads til både sedler og mønter og har en smart vecrolukning. Praktisk pirat pung med flere funktioner.

  Pirat pung til børn Rigtig fin pengepung med sejt pirat motiv.  Der er plads til både...

  Pirat pung til børn Rigtig fin pengepung med sejt pirat motiv.  Der er plads til både sedler og mønter og har en smart vecrolukning. Praktisk pirat pung med flere funktioner.

 • Disponibel
  Pirat kaleidoskop

  Pirat kaleidoskop Pirat kaleidoskop stempler med 4 forskellige motiver i rød og sort.Kaleidoskop motiver: skattekiste, piratskib, dødningehoved og dødningehoved med bandana Hver pakke indeholder 4 stempler med de 4 motiver.

  Pirat kaleidoskop Pirat kaleidoskop stempler med 4 forskellige motiver i rød og...

  Pirat kaleidoskop Pirat kaleidoskop stempler med 4 forskellige motiver i rød og sort.Kaleidoskop motiver: skattekiste, piratskib, dødningehoved og dødningehoved med bandana...

 • pirat-opbevaring-boks
  Disponibel
  Pirat box

  Pirat box Flot piratbox med karabinhage til nøglering på ca. 7,5 cm Rigtig god som tegnebog, opbevaring af små ting, gave til fødselsdagsgæster. Fremstillet af  metal og polyester og er indvendigt foret med skumgummi (ingen raslen af mønter).

  Pirat box Flot piratbox med karabinhage til nøglering på ca. 7,5 cm Rigtig god som...

  Pirat box Flot piratbox med karabinhage til nøglering på ca. 7,5 cm Rigtig god som tegnebog, opbevaring af små ting, gave til fødselsdagsgæster. Fremstillet af  metal og...