Pensler Der er 3 varer.

Pensler

PENSLER

Her kan du finde vores udvalg af pensler i mange forskellige størrelser og typer.

Om du skal male med akvarel, akryl eller oliemaling, så har du brug for en god pensel for at opnå et godt resultat og dem kan du finde her hos Sjovogkreativ.dk! Vi har et bredt udvalg af pensler til børn og voksne og her kan du finde lige den type pensel til din hobby maling og kunsthårdværk.

Kig i vores udvalg af billige pensler til akrylmaling, oliemaling og akvarelmaling, så har vi lige de pensler som du skal bruge.

 

 • Pensel sæt 10 pak
  På lager
  Pensel sæt 12 pak farvede

  Hobbypensler sæt med 12 stk Pakke med 12 gode pensler i ass. størrelser med farvede træskaft. Rigtig gode hobbypensler til akrylmaling, oliemaling og akvarelmaling til børn og voksne. Et perfekt pensel sæt lavet af naturligt hår som kan bruges af kunstner, nybegynder og studerende.

  Hobbypensler sæt med 12 stk Pakke med 12 gode pensler i ass. størrelser med farvede...

  Hobbypensler sæt med 12 stk Pakke med 12 gode pensler i ass. størrelser med farvede træskaft. Rigtig gode hobbypensler til akrylmaling, oliemaling og akvarelmaling til børn og...

 • Pensel sæt 12 pak store
  Udsolgt
  Pensel sæt 12 pak store

  Store Hobbypensler sæt 12 stk Pakke med 12 gode pensler i størrelsen 1-12 med natur træskaft. Rigtig gode hobbypensler til akrylmaling, oliemaling og akvarelmaling til børn og voksne. Et kvalitets pensel sæt lavet af naturligt hår som kan bruges af kunstner, nybegynder og studerende.

  Store Hobbypensler sæt 12 stk Pakke med 12 gode pensler i størrelsen 1-12 med natur...

  Store Hobbypensler sæt 12 stk Pakke med 12 gode pensler i størrelsen 1-12 med natur træskaft. Rigtig gode hobbypensler til akrylmaling, oliemaling og akvarelmaling til børn og...

  36,00 DKK
  Tilføj til kurv Vis
 • Pensel sæt 12 pak
  Udsolgt
  Pensel sæt 12 pak

  Hobbypensler sæt 12 stk Pakke med 12 rigtig gode pensler i forskellige størrelser og med træskaft. Rigtig gode hobbypensler til akrylmaling, oliemaling og akvarelmaling til børn og voksne. Super kvalitets pensel sæt lavet af naturligt hår som kan bruges af kunstner, nybegynder og studerende.

  Hobbypensler sæt 12 stk Pakke med 12 rigtig gode pensler i forskellige størrelser og...

  Hobbypensler sæt 12 stk Pakke med 12 rigtig gode pensler i forskellige størrelser og med træskaft. Rigtig gode hobbypensler til akrylmaling, oliemaling og akvarelmaling til...

  20,00 DKK
  Tilføj til kurv Vis