Papirsugerør Der er 3 varer.

Papirsugerør

Papirsugerør

Her kan du finde vores udvalg af papirsugerør. I vores udvalg vil du finde papirsugerør i mange flotte farve og flerfarvede kombinationer.

Papirsugerør er et godt miljøvenligt alternativ til plastik sugerør og er gode til børnefødselsdag, temafest, barnedåb, fødselsdagsfest, baby shower, bryllup og mange andre festlige anledninger!

Vores papirsugerør er miljøvenlige og 100% biologisk nedbrydelig i naturen i forhold til dem af plastik og er holdbare uden at blive bløde. Vi har papirsugerør som er ensfarvet, med prikker, stribede, med motiver på, retro og meget mere.

Papirsugerør er hurtigt blevet meget populære herhjemme og bliver nu anvendt til mange fester. Papirsugerør stammer fra USA og man ser dem som regel i den klassiske amerikanske diner i de mange flotte retro farver og mønstre. Papirsugerør med prikker og striber er perfekte til alle typer fester som temafest, bryllup, baby shower, barnedåb og børnefødselsdag og kan anvendes til mange typer drikke som velkomstdrinks, juice, milkshakes, slush-ice, sodavand, drinks.

Udover at de er perfekte til drikke, så vil de også bidrage som pynt med deres flotte farver.

 

 • Papirsugerør sorte
  Ny! Disponibel
  Papirsugerør sorte 25 stk

  Sorte papirsugerør Flotte sorte papirsugerør på 20 cm som er miljøvenlige og som er fremstillet i et naturvenligt materiale som nedbrydelig. Perfekte til mange typer drikkevarer som børnefødselsdag, temafest, fødselsdag, nytår og meget mere. Der er 25 sorte sugerør i pakken.

  Sorte papirsugerør Flotte sorte papirsugerør på 20 cm som er miljøvenlige og som er...

  Sorte papirsugerør Flotte sorte papirsugerør på 20 cm som er miljøvenlige og som er fremstillet i et naturvenligt materiale som nedbrydelig. Perfekte til mange typer...

 • Papirsugerør kiwi grøn
  Ny! Disponibel
  Papirsugerør kiwi grøn 25 stk

  Kiwi grønne papirsugerør Flotte grønne papirsugerør på 20 cm som er miljøvenlige og som er fremstillet i et naturvenligt materiale som nedbrydelig. Perfekte til mange typer drikkevarer som børnefødselsdag, temafest, fødselsdag, sommerfest og meget mere. Der er 25 grønne sugerør i pakken.

  Kiwi grønne papirsugerør Flotte grønne papirsugerør på 20 cm som er miljøvenlige og...

  Kiwi grønne papirsugerør Flotte grønne papirsugerør på 20 cm som er miljøvenlige og som er fremstillet i et naturvenligt materiale som nedbrydelig. Perfekte til mange typer...

 • Papirsugerør hvide
  Ny! Disponibel
  Papirsugerør hvide 25 stk

  Hvide papirsugerør Flotte hvide papirsugerør på 20 cm som er miljøvenlige og som er fremstillet i et naturvenligt materiale som nedbrydelig. Perfekte til mange typer drikkevarer som børnefødselsdag, temafest, fødselsdag, sommerfest og meget mere. Der er 25 hvide sugerør i pakken.

  Hvide papirsugerør Flotte hvide papirsugerør på 20 cm som er miljøvenlige og som er...

  Hvide papirsugerør Flotte hvide papirsugerør på 20 cm som er miljøvenlige og som er fremstillet i et naturvenligt materiale som nedbrydelig. Perfekte til mange typer...