Oliefarver og Oliekridt Der er 1 vare.

Oliefarver og Oliekridt

Oliefarver og Oliekridt

Her finder du vores udvalg af oliefarver og oliekridt til børn og voksne.

Oliekridt:

Oliekridt er et almindelig tegneredskab og maleredskab som specielt børn er glade for at anvende, men også populær hos voksne. Alt efter hvilken kvalitet oliekridtet har, så afgiver oliekridt et tydeligt farvespor på dit materiale og grundet deres hårdhed, så er det nemt at styre farverne. De egner sig til mindre opgaver og formater, til alle tegninger, skitser og andre mindre skildringsformer. Oliekridt er også rigtig god til læring for børn når de skal lære noget om farver og farveblanding.

 

Oliefarver :

Oliefarver kaldes også for oliepastel og mindre anvendt end oliekridt som tegneredskab. Oliefarver afgiver ligesom oliekridt et tydeligt, men mere kraftigt farvespor på materialet. De er blødere end farvekridt og oliekridt, men er også meget populært hos børn og hos voksne. Fordelen med oliefarver er, at grundet deres blødere og lidt fedtet konsistens kan de bearbejdes mekanisk med fingrene og kan blandes med olie hvilket gør det muligt at blande forskellige farver på en blød måde.

 

 • Carioca voks farvekridt 24 stk
  Udsolgt
  Carioca voks farvekridt 24 stk

  Voks farvekridt 24 stk Pakke med 24 kvalitets voks farvekridt fra Carioca som er vaskbar, glutenfri og nemme at spidse. Der er 24 flotte farver i pakken og hvert farvekridt er 9cm lang og har en diameter på 8mm. Rigtig gode voks farvekridt til børn og voksne i god kvalitet.

  Voks farvekridt 24 stk Pakke med 24 kvalitets voks farvekridt fra Carioca som er...

  Voks farvekridt 24 stk Pakke med 24 kvalitets voks farvekridt fra Carioca som er vaskbar, glutenfri og nemme at spidse. Der er 24 flotte farver i pakken og hvert farvekridt er...

  29,95 DKK
  Tilføj til kurv Vis