Øjne, rulleøjne, bamseøjne, sikkerhedsøjne og næser Der er ingen varer i denne kategori

Øjne, rulleøjne, bamseøjne, sikkerhedsøjne og næser

Rulleøjne, bamseøjne, sikkerhedsøjne og næser

Her finder du vores udvalg af øjne og næser til din hobby. I vores udvalg kan du finde rulleøjne med bevægelige pupiller, fastsiddende bamseøjne, sikkerhedsøjne, snuder og næser i mange forskellige størrelser, former og farver.

Leder du efter tilbehør til bamsefremstilling og sjove kreative projekter? Gennemse vores udvalg af hobbyøjne, som rulleøjne og sikkerhedsøjne og plastiknæser. Disse produkter er perfekte til dukkefremstilling og mange andre kreative hobby- og håndarbejdsprojekter for børn og voksne.

Rulleøjne

Rulleøjne er bedst at anvende til hobby projekter, som der ikke er tilgængelige for små børn. I modsætning til bamseøjne og sikkerhedsøjne der er designet til at minimere risikoen for at blive trukket af og en risiko for at kunne blive slugt, så skal rulleøjne fastgøres med lim eller bare sættes på hvis det er selvklæbende rulleøjne. 

Lav sjove og kreative dyr, figurer, skabninger og meget mere med rulleøjne! Når du bruger disse sjove rulleøjne til dit hobbyprojekt og håndarbejdeprojekt, så vil de bringe dine projekter til live. Rulleøjne findes i mange forskellige størrelser, former og farver i vores udvalg af hobby øjne og rulleøjne. Rulleøjne kaldes mange forskellige ting som googly øjne, vrikkende øjne, bevægende øjne, plast øjne, tegneserie øjne. Men fælles for dem er, at de alle er perfekte til at give liv til dine bamse, dukker, figurer, væsner og meget mere. I udvalget af rulleøjne kan du få øjne med bevægelige pupiller og rulleøjne med vipper som fås i forskelige former og farver. 
Rulleøjne er velegnet til en bred vifte af kreativ hobby for børn som sjove og kreative ting lavet af pompoms, piberensere, pap figurer, men også til sokkedukker, kæledyr malet på sten, ler...