Mayflower Der er 27 varer.

Mayflower

Mayflower garn

Mayflowers garnsortiment består af alle tænkelige fibre og farve sammensætninger.

Da Mayflower blev stiftet i 1951, producerede de udelukkende bomuldsgarn og alle designopskrifter var således også kun med bomuldsgarn. Med kun én fiber i sortimentet havde de mulighed for udelukkende at fokusere på at gøre vores bomuldsgarn så godt som overhovedet muligt. Mayflowers bomuldsgarn blev derfor kendt og brugt i mange hjem. Mayflower blev hurtigt kendt som ’dét med skibet’ garnet.

Mayflower er et dansk garnfirma, som officielt er kendt som Mayflower Strikkegarn A/S. Mayflower er repræsenteret i store dele af Skandinavien, hvor de sælger garn og strikke og hækle tilbehør i Danmark, Sverige og Norge. Det er en anerkendt dansk virksomhed med stor popularitet iblandt mange strikke- og hækleentusiaster overalt. Det har selvfølgelig været med til, at Mayflower er blevet et af de mest populære garnmærker lige nu. Mayflower har hovedkontor i Brønderslev i Sønderjylland og leverer garn til butikker i hele Danmark.

Vi forhandler strikkegarn, bomuldsgarn og mere fra det danske garnfirma Mayflower. I vores sortimentet kan du finde deres forskellige kollektioner af garn. Her hos sjovogkreativ.dk vil vi løbende udvide vores sortiment af Mayflower garn og derfor vil du løbende finde nyt garn i god kvalitet og farver. Vores mål er, at blive en seriøs forhandler af Mayflower garn i Danmark, så du kun skal handle et sted.

I vores udvalg af Mayflower garn vil vi have alle de populære garnkvaliteter som Mayflower har i deres sortiment. Her vil du finde  et stort udvalg af Mayflower bomuldsgarn, akrylgarn, strømpegarn og uldgarn. Så udvalget af Mayflower garn vil passes alles behov.

Du kan købe vores Mayflower i vores online butik, men du er også meget velkommen til at komme forbi vores hobby butik i Borup på Sjælland. Vores udvalg af Mayflower garn er det samme i vores webshop som i vores fysiske butik.

... 

Underkategorier