Helium gas til balloner Der er 1 vare.

Helium gas til balloner

 Helium gas og ballongas

Helium er en meget alsidig gas med unikke fysiske og kemiske egenskaber som lav densitet, lille atomradius, høj termisk ledningsevne og lavt kogepunkt.

Helium er det næstletteste grundstof og vejer kun en syvendedel af luft. Det er en ædelgas og dermed kemisk inert, har lav opløselighed i vand og kan ikke brænde eller eksplodere. Helium er den koldeste kendte væske, med et kogepunkt på -269 °C.

Selv om det er det grundstof der forekommer næstmest af, så er helium faktisk svært at få fat på. Det meste heliumgas udvindes fra naturgaskilder hovedsageligt i visse områder af USA, Canada, Polen, Rusland, Australien og Afrika.

Helium kan anvendes til mange forskellige formål, f.eks. som "let gas" til at løfte balloner og luftskibe, som detektorgas til at finde selv de mindste utætheder i rørledninger og tanke, som en vigtig komponent i beskyttelsesgasser til svejsning, som bæregas i kemiske analyseprocesser, ved fremstilling af lyslederkabler eller som kølemiddel inden for rumfartsteknologi og medicin.

Gasformigt heliums specielle egenskaber udnyttes inden for mange brancher og processer, f.eks. analytiske formål, dykning, lækagesøgning, bilbranchen, halvlederfremstilling, skæring og svejsning, nanoteknologi, og oppustning af balloner. Helium i gasform leveres komprimeret i trykflasker, batterier eller i hele tanktrailere.

Helium er en gasart som er meget populær til balloner, men bruges også i den teknologiske og medicinske branche. Helium er en ædelgas som er lettere end luft, hvilket gør den meget velegnet til balloner, når de skal svæve. Helium gassen er ikke giftig eller brandbar hvilket gør sikker at bruge til balloner, men børn må ikke bruge helium uden en voksens tilsyn. Ligeledes skal man være påpasselig med at indånde helium gassen i større mængder for at lave sjove stemmer.

Her hos Sjovogkreativ.dk har vi både helium og balloner til din fest. Vores helium leveres i engangsflasker og klar til brug som kan købe her på vores webshop eller i vores fest butik i Borup.

Helium til balloner

Alle de... 

 • Helium gas til 30 balloner
  På lager
  Helium gas flaske til 30 balloner 0,25 m3

  Helium gas til balloner Helium gasflaske uden balloner. Kan bruges til både latex og folie balloner. Denne helium flaske kan opblæse ca. 25-30 balloner i Ø 25cm.

  Helium gas til balloner Helium gasflaske uden balloner. Kan bruges til både latex og...

  Helium gas til balloner Helium gasflaske uden balloner. Kan bruges til både latex og folie balloner. Denne helium flaske kan opblæse ca. 25-30 balloner i Ø 25cm.