Hawaii tema Der er 55 varer.

Hawaii tema

Hawaii tema

Hawaii temafest er en af de festligste og sjoveste fester. Hawaii temafesten indeholder hvide sandstrande temaer, smukke hulapiger, palmer, farverige drinks og eksotisk stemning. Skab den sommerlige og tropiske stemning med vores tilbehør til din Hawaii udklædning, drinks tilbehør og borddækning med vores spændende udvalg.

Vi har lige det du skal bruge i bastskørt, palmer og farverige skjorter for at lave den helt perfekte temafest. Se vores store udvalg af flotte Hawaii tallerkener, kopper, servietter, duge, pynt og meget mere.

 

 • Hawaii bastskørt
  Udsolgt
  Hawaii bastskørt

  Hawaii bastskørt Flot klassisk Hawaii skørt i flot farve. Hawaiiskørtet er lavet af materialer, så det skal ligne strå og måler ca. 56cm i længden. Skørtet er udstyret med en elastik i livet og har en strækkevidde fra omkring 60cm til 108cm.

  Hawaii bastskørt Flot klassisk Hawaii skørt i flot farve. Hawaiiskørtet er lavet af...

  Hawaii bastskørt Flot klassisk Hawaii skørt i flot farve. Hawaiiskørtet er lavet af materialer, så det skal ligne strå og måler ca. 56cm i længden. Skørtet er udstyret med en...

  Tilbud! 20,00 DKK
  Tilføj til kurv Vis
 • Hawaii bastskørt, multifarvet
  Udsolgt
  Hawaii bastskørt, multifarvet

  Hawaii bastskørt, multifarvet Flot hawaii skørt i farverigt materiale. Hawaiiskørtet er lavet af materialer, så det skal ligne strå og måler ca. 56cm i længden. Skørtet er udstyret med en elastik i livet og har en strækkevidde fra omkring 60cm til 108cm.

  Hawaii bastskørt, multifarvet Flot hawaii skørt i farverigt materiale. Hawaiiskørtet er...

  Hawaii bastskørt, multifarvet Flot hawaii skørt i farverigt materiale. Hawaiiskørtet er lavet af materialer, så det skal ligne strå og måler ca. 56cm i længden. Skørtet er...

  Tilbud! 20,00 DKK
  Tilføj til kurv Vis
 • Lang Hawaii bastskørt, multifarvet
  Udsolgt
  Lang Hawaii bastskørt, multifarvet

  Lang Hawaii bastskørt, multifarvet Dette farverige Hawaii bastskørt er perfekt til din udklædning som hula-pige til dit hawaii temafest?Dette Hawaii bastskørt er lavet i et farverigt materiale og er 80cm lang. Hawaii skørtet er udstyret med elastik.

  Lang Hawaii bastskørt, multifarvet Dette farverige Hawaii bastskørt er perfekt til din...

  Lang Hawaii bastskørt, multifarvet Dette farverige Hawaii bastskørt er perfekt til din udklædning som hula-pige til dit hawaii temafest?Dette Hawaii bastskørt er lavet i et...

  Tilbud! 25,00 DKK
  Tilføj til kurv Vis
 • Hawaii Bastskørt, Natur
  Disponibel
  Hawaii Bastskørt, Natur

  Hawaii Bastskørt, Natur Flot og naturtro Hawaii bastskørt i god kvalitet til din udklædning til hawaii festen. Dette Hawaii skørt er 90cm i naturtro materiale og med elastik i taljen. Kan afkortes til kortere længde, hvis det ønskes.

  Hawaii Bastskørt, Natur Flot og naturtro Hawaii bastskørt i god kvalitet til din...

  Hawaii Bastskørt, Natur Flot og naturtro Hawaii bastskørt i god kvalitet til din udklædning til hawaii festen. Dette Hawaii skørt er 90cm i naturtro materiale og med elastik i...

  Tilbud! 60,00 DKK
  Tilføj til kurv Vis
 • Hawaii BH med muslingeskaller
  Disponibel
  Hawaii BH, muslingeskaller

  Hawaii BH med muslingeskaller Flott og charmerende Hawaii BH formet med store hvide muslingeskaller. Disse flotte muslingeskaller BH vil passe perfekt til din udklædningen som hula-pige til Hawaii temafesten.

  Hawaii BH med muslingeskaller Flott og charmerende Hawaii BH formet med store hvide...

  Hawaii BH med muslingeskaller Flott og charmerende Hawaii BH formet med store hvide muslingeskaller. Disse flotte muslingeskaller BH vil passe perfekt til din udklædningen som...

 • Hawaii BH med kokosnød
  Udsolgt
  Hawaii BH med kokosnød

  Hawaii BH med kokosnød Super sjov Hawaii top til din udklædning til Hawaii eller sommer festen. Toppen er formet som kokosnødder og vil med sikkerhed give opmærksomhed til festen.

  Hawaii BH med kokosnød Super sjov Hawaii top til din udklædning til Hawaii eller sommer...

  Hawaii BH med kokosnød Super sjov Hawaii top til din udklædning til Hawaii eller sommer festen. Toppen er formet som kokosnødder og vil med sikkerhed give opmærksomhed til festen.

  45,00 DKK
  Tilføj til kurv Vis
 • Hawaii stråhat
  Disponibel
  Hawaii stråhat

  Hawaii stråhat  Super smart strand stråhat til Hawaiifesten. Med denne flotte Hawaii stråhat som tilbehør, vil du rigtig komme til at ligne en strandløve eller strandløvinde.

  Hawaii stråhat  Super smart strand stråhat til Hawaiifesten. Med denne flotte Hawaii...

  Hawaii stråhat  Super smart strand stråhat til Hawaiifesten. Med denne flotte Hawaii stråhat som tilbehør, vil du rigtig komme til at ligne en strandløve eller strandløvinde.

  Tilbud! 25,00 DKK
  Tilføj til kurv Vis
 • Hawaii-blomster-krans
  Disponibel
  Hawaii kranse

  Hawaii blomsterkranse Bløde og farvestrålende Hawaii blomsterkranse i flere forskellige farver. Hawaii kransene sælges stykvis og i ass. farver. Perfekte som tilbehør til Hawaii temafest, havefest eller sommerfest.

  Hawaii blomsterkranse Bløde og farvestrålende Hawaii blomsterkranse i flere forskellige...

  Hawaii blomsterkranse Bløde og farvestrålende Hawaii blomsterkranse i flere forskellige farver. Hawaii kransene sælges stykvis og i ass. farver. Perfekte som tilbehør til Hawaii...

 • Hawaii-taske-med-blomster
  Disponibel
  Hawaii taske med blomster

  Hawaii taske med blomster Super flot og smart Hawaii håndtaske til din udklædning til Hawaii temafest og sommerfest. Tasken er dekorativt med flotte Hawaii blomster og bast i god kvalitet og vil fuldende din udklædning til Hawaii festen. 

  Hawaii taske med blomster Super flot og smart Hawaii håndtaske til din udklædning til...

  Hawaii taske med blomster Super flot og smart Hawaii håndtaske til din udklædning til Hawaii temafest og sommerfest. Tasken er dekorativt med flotte Hawaii blomster og bast i...