Hawaii fest dekoration Der er 2 varer.

Hawaii fest dekoration

Hawaii fest dekorationer og Hawaii fest pynt

Velkommen til Hawaii fest! En sjov, eksotisk Hawaii temafest er fantastisk for alle folk i alle aldre og anledninger. Til at skabe en fantastisk Hawaii fest, så skal der bruges Hawaii dekorationer og Hawaii pynt. Hawaii fest er lig med god mad, afslappende Hawaii musik, flotte farver, Hawaii blomster, eksotiske dyr og selvfølgelig farvestrålende Hawaii pynt og dekorationer. Med et flot pyntet festlokale med dekorativ Hawaii fest pynt og Hawaii dekorationer, så vil dine gæster komme i den rigtige Hawaii fest stemning med det samme.

Uanset om det er en Hawaii fest om vinteren indendørs eller en

 • Hawaii-blomst-flag-picks
  På lager
  Hawaii blomst flag picks

  Små flag med Hawaii blomster Pakke med 50 stk små og rigtig dekorative Hawaii blomster flag picks på cocktailspinde. Flagene måler 6 cm og har billed på begge sider. Disse små og flotte Hawaii picks er perfekte som pynt på festbordet og på din buffet til din sommerfest og Hawaii temafest.

  Små flag med Hawaii blomster Pakke med 50 stk små og rigtig dekorative Hawaii blomster...

  Små flag med Hawaii blomster Pakke med 50 stk små og rigtig dekorative Hawaii blomster flag picks på cocktailspinde. Flagene måler 6 cm og har billed på begge sider. Disse små...

 • Folieballon Hawaii Aloha
  Udsolgt
  Folieballon Hawaii Aloha

  Folie ballon med "ALOHA" Stor og flot folie ballon med 5 dele bestående af 4 bogstaver (ALHA) og en stor ananas. Denne folieballon er egnet til både luft og helium og er perfekt som dekoration og pynt til Hawaii temafest, havefest, Lua lua fest, sommerfest og meget mere. Vi anbefaler, at man anvender en ballonpumpe eller den medfølgende rør, når der bruges luft.

  Folie ballon med "ALOHA" Stor og flot folie ballon med 5 dele bestående af 4 bogstaver...

  Folie ballon med "ALOHA" Stor og flot folie ballon med 5 dele bestående af 4 bogstaver (ALHA) og en stor ananas. Denne folieballon er egnet til både luft og helium og er...

  45,00 DKK
  Tilføj til kurv Vis