Gavebånd Der er 3 varer.

Gavebånd

Gavebånd

Her kan du finde vores udvalg af flotte gavebånd i mange farver. Gavebånd er mest kendt til brug, når julegaver og fødselsdagsgaver skal pakkes ind og vil med de flotte farver pryde alle slags indpakning flot og elegant. Men de er også gode til at binde på balloner, så børnene kan holde fast idem så de ikke flyver væk.

Gavebåndet er uundværligt og et must til dine gaver og gaveindpakning. Med brug af de farvestrålende bånd, så bliver din gaveindpakninger fuldendt. Gavebånd fås i mange varianter, men de mest populære at ensfarvede bånd og bånd med skinnende metallic udseende som med en båndsplitter hurtigt kan blive flot og dekorativt.

Gavebånd er med sikkerhed det bedste materiale, når dine gaver skal have en flot og fantastisk finish og hvor gavebåndenes farver er med til at gøre dine gaver endnu mere festlige. karakter er med til at definere gavens udtryk. Hos boxel.dk elsker vi gavebånd og dets fantastiske muligheder for at skabe stemning omkring indpakningen af gaver. Vi har mange forskellige gavebånd i mange flotte farver og du kan finde lige det gavebånd som passer til din gave her.

Alle elsker at give gaver som er pakket ind med flot gavepapir og intet er flottere end en fin gave som har flot gavebånd rundt om sig og afsluttet med en elegant sløjfe. Gaverne skal gerne være perfekte og her er flot gavepapir og båndbånd vigtigt.

 

 • Gavebånd rød 10m
  På lager
  Gavebånd rød 10m

  Rød gavebånd på rulle Flot rødt bånd på en rulle med 10 meter og 10mm bredt. Rød gavebånd til gaver og gaveæsker som vil give din gaveindpakning en flot afslutning. Kan også anvendes til balloner, gaveposer, cellofanposer og meget mere. Bind det røde gavebånd rundt om gavepapiret og få den perfekte gave.

  Rød gavebånd på rulle Flot rødt bånd på en rulle med 10 meter og 10mm bredt. Rød...

  Rød gavebånd på rulle Flot rødt bånd på en rulle med 10 meter og 10mm bredt. Rød gavebånd til gaver og gaveæsker som vil give din gaveindpakning en flot afslutning. Kan også...

 • Gavebånd hvid 10m
  Udsolgt
  Gavebånd hvid 10m

  Hvid gavebånd på rulle Flot hvidt bånd på en rulle med 10 meter og 10mm bredt. Kvalitets gavebånd til gaver og gaveæsker som vil give din gaveindpakning en flot afslutning. Kan også anvendes til balloner som ballonsnor, gaveposer, cellofanposer og meget mere. Bind det hvide gavebånd rundt om gavepapiret og få den perfekte gave.

  Hvid gavebånd på rulle Flot hvidt bånd på en rulle med 10 meter og 10mm bredt....

  Hvid gavebånd på rulle Flot hvidt bånd på en rulle med 10 meter og 10mm bredt. Kvalitets gavebånd til gaver og gaveæsker som vil give din gaveindpakning en flot afslutning....

  10,00 DKK
  Tilføj til kurv Vis
 • Gavebånd blå 10m
  Udsolgt
  Gavebånd blå 10m

  Blåt gavebånd på rulle Flot blåt bånd på en rulle med 10 meter og 10mm bredt. Kvalitets gavebånd til gaver og gaveæsker som vil give din gaveindpakning en flot afslutning. Kan også anvendes til balloner som ballonsnor, gaveposer, cellofanposer og meget mere. Bind det blå gavebånd rundt om gavepapiret og få den perfekte gave.

  Blåt gavebånd på rulle Flot blåt bånd på en rulle med 10 meter og 10mm bredt....

  Blåt gavebånd på rulle Flot blåt bånd på en rulle med 10 meter og 10mm bredt. Kvalitets gavebånd til gaver og gaveæsker som vil give din gaveindpakning en flot afslutning. Kan...

  10,00 DKK
  Tilføj til kurv Vis