Firkantede perler Der er 2 varer.

Firkantede perler

Firkantede perler

Her i vores udvalg af firkantede perler, finder du vores udvalg af flotte firkantede perler til børn, voksne, smykkefremstilling og kreativt håndarbejde.

Vores udvalg af firkantede perler er i forskellige størrelser, farver og materialer. Vi har flotte stribede firkantede perler, farvede perler, firkantede perler med bogstaver og meget mere.

 

 • perler_firkantede_striber
  Disponibel
  Perler firkantede med striber 1x1cm

  Firkantede perler 1x1 cm Pose med 30g (ca.30-33 stk) ass. firkantede stribede perler med friske farver til lav det selv smykker. Perlerne måler 1 x 1 cm og har hul midt til snor på ca.4mm.Disse firkantede plastik perler er perfekt til fremstilling af flotte smykker. De er rigtig gode til f.eks. halskæder, armbånd, øreringe og kan bruges både til voksne og børn. (Farver kan variere ift. billeder)

  Firkantede perler 1x1 cm Pose med 30g (ca.30-33 stk) ass. firkantede stribede perler...

  Firkantede perler 1x1 cm Pose med 30g (ca.30-33 stk) ass. firkantede stribede perler med friske farver til lav det selv smykker. Perlerne måler 1 x 1 cm og har hul midt til...

 • Perler med alfabet og tal
  Disponibel
  Perler med alfabet og tal

  Firkantede perler med tal og bogstaver Pose med 50g (ca.300-320 stk) firkantede akryl perler til lav det selv smykker med bogstaver og tal. Perlerne måler 6x6mm og har hul midt til snor på ca.3mm.Disse firkantede plastik perler er perfekt til fremstilling af flotte smykker. De er rigtig gode til f.eks. halskæder, armbånd, øreringe og kan bruges både til voksne og børn.

  Firkantede perler med tal og bogstaver Pose med 50g (ca.300-320 stk) firkantede akryl...

  Firkantede perler med tal og bogstaver Pose med 50g (ca.300-320 stk) firkantede akryl perler til lav det selv smykker med bogstaver og tal. Perlerne måler 6x6mm og har hul midt...