Disco fest - Borddækning Der er 7 varer.

Disco fest - Borddækning

Disco fest - Borddækning

Find det rigtige service til dit disco festbord. Sammensæt alle de flotte farver og muligheder, så de passer ind i 1970'er temaet og fuldfør din Disco temafest med manér. Vi har et stort udvalg af Disco tallerkner, Disco kopper, Disco servietter, Disco duge og meget andet i mange farver, som du kan bruge til den fineste bordopdækning til din Disco fest og 70'er fest.

 • Disco tallerkner
  Disponibel
  Disco tallerkner

  Disco tallerkner Stor og flot Disco tallerken på hele 26.6 cm i Ø med flotte farver og disco motiv. Vores Disco tallerkner sælges stykvis.

  Disco tallerkner Stor og flot Disco tallerken på hele 26.6 cm i Ø med flotte farver og...

  Disco tallerkner Stor og flot Disco tallerken på hele 26.6 cm i Ø med flotte farver og disco motiv. Vores Disco tallerkner sælges stykvis.

 • disco_fest_papkrus
  Disponibel
  Disco fest papkrus

  Papkrus til disco fest og 70'er festFestlige papkrus til disco fest og 70'er fest! Disse papkrus er med flotte og farverige disco kugle motiv og kan bruges til varme og kolde drikkevarer. Disse disco papkrus er perfekte til din disco fest, 70'er fest eller diskotek fest, når der skal være fest og farver. Vores Disco papkrus sælges stykvis.

  Papkrus til disco fest og 70'er festFestlige papkrus til disco fest og 70'er fest!...

  Papkrus til disco fest og 70'er festFestlige papkrus til disco fest og 70'er fest! Disse papkrus er med flotte og farverige disco kugle motiv og kan bruges til varme og...

 • Disco_fest_servietter
  Disponibel
  Disco fest servietter

  Servietter til disco fest og 70'er fest Dæk op til disco fest med festlige 2-lags disco fest servietter med flotte disco motiver. Disco servietterne måler 33cm x 33cm og er perfekte til din borddækning når du skal holde disco fest og 70'er fest. Vores Disco servietter sælges stykvis.

  Servietter til disco fest og 70'er fest Dæk op til disco fest med festlige 2-lags...

  Servietter til disco fest og 70'er fest Dæk op til disco fest med festlige 2-lags disco fest servietter med flotte disco motiver. Disco servietterne måler 33cm x 33cm og er...

 • disco_fest_dug
  Disponibel
  Disco fest dug

  Dug til disco fest og 70'er fest Flot og festlig plastik dug med festlige disco motiver i en god kvalitet til din disco fest og 70'er fest. Denne store disco dug måler 1.37m x 2.6m og kan bruges flere gange. Perfekt til 70'er fest og disco fest for børn og voksne.

  Dug til disco fest og 70'er fest Flot og festlig plastik dug med festlige disco...

  Dug til disco fest og 70'er fest Flot og festlig plastik dug med festlige disco motiver i en god kvalitet til din disco fest og 70'er fest. Denne store disco dug måler 1.37m x...

 • Disco-tema-fest-bordpynt
  Disponibel
  Disco bordpynt 19cm

  Disco fest borddekoration Flot og festlig Disco bordpynt til 70'er festen og Disco festen med flotte Disco motiver. Disco dekorationen er 19cm høj og har flotte dekorative udhæng med festlige disco dekorationer.

  Disco fest borddekoration Flot og festlig Disco bordpynt til 70'er festen og Disco...

  Disco fest borddekoration Flot og festlig Disco bordpynt til 70'er festen og Disco festen med flotte Disco motiver. Disco dekorationen er 19cm høj og har flotte dekorative...

 • sugerør_med_låg
  Disponibel
  Sugerør med låg

  Sæt med sugerør og låg Smart og praktisk låg med sugerør, som alle børn synes er sjovt. Velegnet til brug på de fleste papkrus der er 8 cm i diameter. Passer til vores ensfarvede kopper og Dinosaur, Folbold, Minions, Smølfe, Thomas tog, Casino, Disco, Hawaii, og Cowboy kopper. Disse sugerør med låg sælges stykvis (1 sugerør + 1 låg)

  Sæt med sugerør og låg Smart og praktisk låg med sugerør, som alle børn synes er...

  Sæt med sugerør og låg Smart og praktisk låg med sugerør, som alle børn synes er sjovt. Velegnet til brug på de fleste papkrus der er 8 cm i diameter. Passer til vores...

 • Neon-knæk-sugerør
  Disponibel
  Neon knæk sugerør - 200 stk

  Knæk sugerør i neon farver Pakke med 200 flotte og farverige neon knæk sugerør i farverne gul, grøn, orange og pink. Disse knæk sugerør er 20 cm lange og i plastik. De neon farvede knæk sugerør er perfekte til drinks og cocktails til fødselsdage, børnefester, disco fester-, 80er- og 90er fester.

  Knæk sugerør i neon farver Pakke med 200 flotte og farverige neon knæk sugerør i...

  Knæk sugerør i neon farver Pakke med 200 flotte og farverige neon knæk sugerør i farverne gul, grøn, orange og pink. Disse knæk sugerør er 20 cm lange og i plastik. De neon...