Cowboy dekoration Der er 2 varer.

Cowboy dekoration

Her kan du finde dekorationer til at fuldende enhver cowboyfest og Western temafest. I vores store udvalg kan du finde alt fra wantedskilte, scenesættere og flotte skilte, bordpynt, loftpynt og vægpynt med motiver af hele western og Wild West samt oppustelige kaktuser til pynt og nedkøling af drikkevarer. Med disse flotte tilbehør og dekorationer vil du fuldende dit vilde vesten tema eller cowboy tema. 

 • bordpynt-serpentiner-blå
  Udsolgt
  Blå serpentiner holografisk, 18 ruller 3,8m

  Blå serpentiner Pakke med 18 ruller skinnende holografiske blå serpentiner i god kvalitet. Disse blå serpentiner har tryk på den ene side og er perfekt som bordpynt og pynt til festen. Mål: 3,8 meter.

  Blå serpentiner Pakke med 18 ruller skinnende holografiske blå serpentiner i god...

  Blå serpentiner Pakke med 18 ruller skinnende holografiske blå serpentiner i god kvalitet. Disse blå serpentiner har tryk på den ene side og er perfekt som bordpynt og pynt...

  13,95 DKK
  Tilføj til kurv Vis
 • Rusten pigtråds guirlande 3,7m
  På lager
  Rusten pigtråds guirlande 3,7m

  Rusten pigtråds guirlande dekoration. Tilføj en autentisk tilføjelse til din cowboy fest eller halloween fest med denne realistiske rustne pigtråds guirlande dekoration. Den rustne pigtråd er 3,7m land og er lavet af et blødt snøre materiale. Dette gør denne pigtråds guirlande velegnet til at bruge alle steder, da den er nem at håndtere og vikle om genstande.

  Rusten pigtråds guirlande dekoration. Tilføj en autentisk tilføjelse til din cowboy...

  Rusten pigtråds guirlande dekoration. Tilføj en autentisk tilføjelse til din cowboy fest eller halloween fest med denne realistiske rustne pigtråds guirlande dekoration. Den...