Om Sjov & Kreativ

Vores webshop har eksisteret siden 2013, og er altid igang med løbende forbedringer, som kan gøre alle vores kunder endnu mere glade og tilfredse.

Ideen og interessen til Sjov & Kreativ har vi fået efter flere rejser til USA og Europa. Der blev vi bedåret og inspireret af alle de spændende og festlige ting, man kunne få til sine fester og sine kreative sider.
Efter vi selv fik børn, synes vi, at der egentligt ikke var meget til rådighed herhjemme, og det der var, var enten svært at finde eller skulle købes i store mængder.
Så derfor ville vi skabe en webshop med en masse sjove og specielle ting, hvor man kan få gode ideer, og derpå skabe en god ramme, om ens fest eller hyggetimerne med de små med kreativ hobby. Og uanset hvilket tema du er til, eller hvilken kreativ hobby du er interesseret i, så kan vi tilbyde tilbehør i rigtig god kvalitet.
Og hos os, behøver du kun at købe det antal, du lige skal bruge, og dermed undgår du spild. Nogle af vores hobby varer, er pakket i små poser, så du selv bestemmer, hvor meget du vil købe. Vi har vores lager her i Danmark og pakker typisk fra dag til dag. 
Så står du lige og mangler pynt og festartikler til festen så velkommen her. Vi gør alt for at have faste lave priser, så du altid kan få en god pris hos os.
 


Sjov & Kreativ

Hovedgaden 17a

4140 Borup
E-mail: shopsjovogkreativ@gmail.com

Tel: +45 24768943
Træffes bedst hverdage ml. 9 og 12. Fanger du os ikke på telefonen, så send os en mail,
vi besvarer dine mails så hurtigt vi kan og senest inden for 24 timer.

Sjov og Kreativ - Alt i festartikler og hobby

Velkommen til Sjov og Kreativ

Sjovogkreativ.dk er e-mærket.

e-mærket er hele Danmarks garanti for sikker og gennemsigtig e-handel. Når du handler hos os, er du omfattet af e-mærkets køberbeskyttelse, og du har altid adgang til e-mærkets gratis sagsbehandling.

Her hos sjovogkreativ.dk finder du et stort udvalg af festartikler til børnefødselsdag, voksen fødselsdag, temafest for børn og voksne, barnedåb og babyshower, bordkort og bordpynt, pynt og dekorationer og meget mere. Vi har også et stort udvalg af hobby artikler til børn og voksne, samt en masse sjove artikler til børn.

Børnefødselsdag

Vi har et stort udvalg af festartikler til din børnefødselsdag med alle børnenes favoritter som tema. Vi har pynt, kopper, tallerkener, servietter, duge, bannere og slikposer, til alle slags børnefødselsdage.

Temafest

I vores udvalg af tilbehør til temafest finder du lige det som du skal bruge samlet et sted. Vi har engangsservice til Oktoberfest, pirat fest, Hawaii fest, Halloween fest, Disco fest og meget mere. Her finder du også et stort udvalg af tilbehør til din udklædning til temafesten.

Barnedåb

Hos sjovogkreativ.dk finder du alt til dit festbord til din barnedåb. Vi har lige det du skal bruge af borddekorationer, tallerkener, kopper, servietter, duge, pynt, bordkort, balloner og meget mere. Alt i flotte lyseblå og lyserøde farver.

Engangsservice

Når du skal holde fest eller fødselsdag, så er et flot og veldækket bord lige sagen. Hos os kan du finde et stort udvalg af farvet engangsservice i flotte og festlige farver. Du kan med fordel kombinere farverne til dit festbord, så det bliver endnu mere festligere. Vores engangsservice er i god kvalitet og kan købes stykvis.

Hobby

I vores udvalg af hobby finder du spændende og billige hobby artikler til både børn og voksne. Vi har alt lige fra lav selv kort, scrapbooking, stickers, sakse, piberensere, papir, perler, pailetter, pynte diamanter mosfigurer og meget mere.

Bage tilbehør

Vi har også et flot udvalg af sjove og flotte bageforme til børnene og cupcake tilbehør som forme og pynt. Så skal I bage sjove og anderledes kager til børnefødselsdagen og festen, så er dette lige det rette sted.

Børn

Grundlaget for vores webshop er specielt sjovt tilbehør til børn. Hos sjovogkreativ.dk har vi et stort udvalg af rigtige sjove, seje og festlige ting til børn og skolen. Vi har flotte penalhuse, blyanter til børn, punge til børn, tusser, stickers, wallstickers, hårspænder, tasker, sæbebobler og meget mere.

Vi har hurtig levering og fri fragt ved køb over 500 kr.

Har du nogle spørgsmål til vores produkter eller er der noget som søger, så er du altid velkommen til at kontakte os. Hvis vi ikke lige tager telefonen, så sender du os bare en mail og vi vender hurtigt tilbage til dig.