Om Sjov & Kreativ

Vores webshop har eksisteret siden 2013, og er altid igang med løbende forbedringer, som kan gøre alle vores kunder endnu mere glade og tilfredse.

Ideen og interessen til Sjov & Kreativ har vi fået efter flere rejser til USA og Europa. Der blev vi bedåret og inspireret af alle de spændende og festlige ting, man kunne få til sine fester og sine kreative sider.
Efter vi selv fik børn, synes vi, at der egentligt ikke var meget til rådighed herhjemme, og det der var, var enten svært at finde eller skulle købes i store mængder.
Så derfor ville vi skabe en webshop med en masse sjove og specielle ting, hvor man kan få gode ideer, og derpå skabe en god ramme, om ens fest eller hyggetimerne med de små med kreativ hobby. Og uanset hvilket tema du er til, eller hvilken kreativ hobby du er interesseret i, så kan vi tilbyde tilbehør i rigtig god kvalitet.
Og hos os, behøver du kun at købe det antal, du lige skal bruge, og dermed undgår du spild. Nogle af vores hobby varer, er pakket i små poser, så du selv bestemmer, hvor meget du vil købe. Vi har vores lager her i Danmark og pakker typisk fra dag til dag. 
Så står du lige og mangler pynt og festartikler til festen så velkommen her. Vi gør alt for at have faste lave priser, så du altid kan få en god pris hos os.
 


Sjov & Kreativ

Hovedgaden 17a

4140 Borup
E-mail: shopsjovogkreativ@gmail.com
(OBS Ingen fysisk butik, men vi kan tilbyde afhentning af købte varer på adressen, efter aftale)

Tel: +45 24768943
Træffes bedst hverdage ml. 9 og 12. Fanger du os ikke på telefonen, så send os en mail,
vi besvarer dine mails så hurtigt vi kan og senest inden for 24 timer.