Trolls fødselsdag Der er 10 varer.

Trolls fødselsdag

Trolls

De altid optimistiske små herlige trolde der elsker at synge og danse. Hold din børnefødselsdag sammen med disse små herlige og farverige trolls.

En børnefødselsdag med troldene tager dit barn og fødselsdagsgæsterne med på en fantastisk og hårrejsende fødselsdagsfest.

Træd ind i en fantastisk farverig med vores engangsservice til børnefødselsdagen og i vores flotte udvalg kan du finde paptallerkener, kopper, duge, servietter, invitationer og meget mere med de søde trolls. Børnene vil elske at fejre fødselsdag i selskab med de fantastiske små troldene som de kender fra filmen.

Start børnefødselsdagen med at inviterer alle venner til en fantastisk fødselsdag og lad dem komme ind til en eventyrlig børnefødselsdag med flot og festligt Trolls festpynt, dekorationer og bordpynt.

 

 • popcorn-bægre-bokse-røde-hvide-striber
  På lager
  Popcorn bægre, røde med hvide stribede, 6stk 7x7x12.5cm

  Popcorn bæger 6stk Flotte popcorn bægre med røde og hvide striber på 7x7x12cm i god kvalitet. Serverer popcorn, baconchips, slik og andre godter i rigtig biograf stil med disse festlige popcorn bægre til fødselsdag, fest, filmaften eller børnefest. Kan også bruges som fin gavepose til gæsterne til børnefødselsdagen med slik, når de går hjem.

  Popcorn bæger 6stk Flotte popcorn bægre med røde og hvide striber på 7x7x12cm i god...

  Popcorn bæger 6stk Flotte popcorn bægre med røde og hvide striber på 7x7x12cm i god kvalitet. Serverer popcorn, baconchips, slik og andre godter i rigtig biograf stil med...