Disco fest hænge dekorationer

Disco fest hænge dekorationer

Disco fest dekorationer til loftet

Flotte og farvestrålende hænge dekorationer til disco fest og 70'er fest. Dekorative og festlige disco fest dekorationer når der skal pyntes op til en fantastisk disco fest for både bør og voksne.

Pakken indeholder 6 stk hænge folie dekorationer på 2.1m og med hele 42 stk motiver ialt.

223028A

35,00 DKK

Læg i kurv

6 andre varer i samme kategori:

Kunder, der købte denne vare, købte også:

Mere info

Pynt og dekorationer til disco fest

Rigtig flotte disco fest dekorationer i en pakke med 6 farvestrålende disco hænge dekorationer med festlige motiver som er perfekt til disco fest og 70’er fest. De 6 disco dekorationer er 2,1 m i længden og de flotte motiver er påsat på en snor, så de er til at hænge op enten sammen eller enkeltvis.

Dekorationer er perfekte til at hænge i loftet eller i døråbninger som vil skabe en super god disco og 70’er atmosfære til din fest. Disse disco dekorationer har flotte udskæringer med disco kugler og flotte folie stjerner i pink, lilla og grønne farver.

I vores udvalg af festartikler til disco fest og 70’er fest kan du finde alt hvad du skal bruge til din disco fest, 70’er fest eller diskotek der hjemme. Vi har flot disco fest engangsservice, pynt, dekorationer og tilbehør til din disco fest udklædning og 70’er fest kostume.

 

Produktdetaljer:

• Indeholder 6 disco dekorationer pr. pakke

• Måler 2,1 m i længden

• Kan kombineres med andre disco fest festartikler

• Fremstillet af pap, folie og plastik

Anmeldelser