Lime grøn paptallerken, 1 stk

Lime grøn paptallerken, 1 stk

Paptallerkner lime grøn

Stor flot lime grøn paptallerken på 23cm i god kvalitet. Rigtig gode engangstallerkner til din fest, temafest, fødselsdag, fejringer og meget mere i en flot lime grøn farve.

Disse lime grønne paptallerkner er i kraftig kvalitet som kan bruges til alle fødevarer.

Vores lime grønne paptallerkner sælges stykvis.

203105

2,50 DKK

Læg i kurv

21 andre varer i samme kategori:

Kunder, der købte denne vare, købte også:

Mere info

Lime grønne paptallerkner og engangstallerkner

Gør din fest festlig og farverig og samtidig nem og let ved at bruge paptallerkner og engangstallerkner og undgå opvask. Vores lime grønne paptallerkner er i god og kraftig kvalitet og kan anvendes både til udendørs eller indendørs festligheder, lige fra grill og sommerfest til buffeter og festbordet.

Brug disse paptallerkner og engangstallerkner til din fest når den flotte og friske lime grønne farve skal indgå i dit festtema. De er coated så paptallerknerne ikke går stykker ved kontakt af mad og væsker. Vores lime grønne og kiwi grønne paptallerkner er lette og gør det nemt for dine gæster at gå rundt med, når de skal fylde op med mad fra din buffet. Paptallerknerne er engangstallerkner og kan smides ud efter brug, hvilket gør din oprydning efter festen hurtig og nemt.

Man med fordel kombinere paptallerknerne med vores øvrige udvalg af lime grønne festartikler eller kombinere dem med andre flotte farver.

 

• Størrelse: 23 cm (9 tommer)

• Farve: Limegrøn

• Sælges stykvis

• Engangstallerkner

Anmeldelser