Temafest Der er 1 vare.

Temafest

Temafest

Skal du holde temafest med et sjovt festtema? Her finder du et stort udvalg af tilbehør til din udklædning, borddækning til din temafest, bordpynt med dit festtema og temafest dekorationer til væg og loft. Her hos sjovogkreativ.dk finder lige det festtema som søger og alt hvad du skal bruge for at holde den perfekte temafest og temafødselsdag. Om det er Oktoberfest, Halloween fest, Disco fest eller Hawaii fest og cowboy fest, så kan du finde det her. Vi har et stort udvalg af bordpynt, pynt, festpynt, engangsservice og dekorationer til din temafest.

Temafest med et festtema til en fest er meget populært. En temafest er rigtig sjov måde at holde fest på til fødselsdag, skolefest, firmafest, karneval, fastelavnsfest, sidste skoledag, på festival og sågar også til bryllup. Med den helt rette temafest festpynt, bordpynt, pynt, loft dekorationer og store vægdekorationer til din fest med familien og venner, vil helt sikkert blive en mindeværdig begivenhed. I vores udvalg af temafest festartikler med super festlige festtemaer finder du store dekorationer, balloner, guirlander, store vægdekorationer, bannere, drinkspynt, sugerør og meget mere med underholdende festtema.

Her kan du finde alt til din temafest for både børn og voksne og vi vil gøre alt for at I får den mest fantastiske og sjoveste temafest.

 

 • Guldklumper-plastik
  Disponibel
  Guldklumper

  Plastik guldklumper Fine guldklumper i en pose med ca. 10 store stykker guld (ca.30g) i plast til skattejagten til pirat børnefødselsdagen Cowboy festen eller andet sjov og leg. Fyld skattekisten til børnenes skattejagt med disse flotte guldklumper i plast eller brug dem som bordpynt på fødselsdagsbordet.

  Plastik guldklumper Fine guldklumper i en pose med ca. 10 store stykker guld (ca.30g) i...

  Plastik guldklumper Fine guldklumper i en pose med ca. 10 store stykker guld (ca.30g) i plast til skattejagten til pirat børnefødselsdagen Cowboy festen eller andet sjov og...