Styropor og Flamingo figurer Der er 1 vare.

Styropor og Flamingo figurer

Styropor og flamingo figurer til hobby

Styropor, flamingo og polystyren er super let og billigt materiale som kan fås i mange former, kugler, figurer og størrelse som er nemt at arbejde med for både børn og voksne.

Styropor kugler som også kaldes flamingo kugler er en af de mest anvendte former til kreativ hobby og håndværk. I den store vifte af forskellige slags former, er der også ringe, kegler, klokker, hjerter, æg som er perfekte til at lave flotte og sjove udsmykninger på. Om det er til lav selv pynt, lav selv gaver eller bare til sjov hobby med børnene, så er styropor det perfekte materiale.

Med styropor og flamingo kan du næste bruge til alt. Du kan lime på det, male på det, sætte pailletter og andet fast med nål på det eller skær det ud i stykker.

Det er det perfekt valg af hobbymaterialer når der skal laves hobby og håndarbejde i børnehaven, skoleprojekter, DIY og lav selv projekter, boligindretning og til scrapbooking.

Styropor og flamingo er letvægt, vandtæt og perfekt til dekorationer og pynt.

 

 • Styropor Hjerter 40mm
  Ny! Disponibel
  Styropor Hjerter 40mm

  Styropor og flamingo hjerter 40mm Pose med 10 stk. styropor hjerter på 40mm til hobby og kreativt håndarbejde. Flamingo hjerter og styropor hjerter er perfekte til at lave mange former for dekoration og pynt til højtider og gaver. Udsmyk styropor hjerterne med pailletter, rhinsten, glitter papir og meget mere.

  Styropor og flamingo hjerter 40mm Pose med 10 stk. styropor hjerter på 40mm til hobby...

  Styropor og flamingo hjerter 40mm Pose med 10 stk. styropor hjerter på 40mm til hobby og kreativt håndarbejde. Flamingo hjerter og styropor hjerter er perfekte til at lave...