Smølferne fødselsdag Der er 1 vare.

Smølferne fødselsdag

Smølferne fødselsdag og fest

Smølfe fest!

Hold din smølferne fødselsdag i selskab med de vidunderlige og sjove små smølfer. Som til en børnefødselsdag, så sker der hele tiden noget hos Smølferne. Med et smølfe festtema vil det gøre enhver fest og børnefødselsdag til noget særligt. Fødselsdagsbarnet vil elske at fejre sin fødselsdag med smølferne og vi har tallerkener, kopper, servietter og invitationer med smølfe design. Dæk op til en fantastisk smølfe fest og inviterer alle venner til en sjov smølfe fødselsdag.

Tilføj dit festbord med engangsservice fra vores store udvalg af ensfarvet plast service. Her kan du købe alt til din fest. Vi har bestik, tallerkner, servietter, duge, festpynt, lys, dekorationer.

 

 • popcorn-bægre-bokse-røde-hvide-striber
  På lager
  Popcorn bægre, røde med hvide stribede, 6stk 7x7x12.5cm

  Popcorn bæger 6stk Flotte popcorn bægre med røde og hvide striber på 7x7x12cm i god kvalitet. Serverer popcorn, baconchips, slik og andre godter i rigtig biograf stil med disse festlige popcorn bægre til fødselsdag, fest, filmaften eller børnefest. Kan også bruges som fin gavepose til gæsterne til børnefødselsdagen med slik, når de går hjem.

  Popcorn bæger 6stk Flotte popcorn bægre med røde og hvide striber på 7x7x12cm i god...

  Popcorn bæger 6stk Flotte popcorn bægre med røde og hvide striber på 7x7x12cm i god kvalitet. Serverer popcorn, baconchips, slik og andre godter i rigtig biograf stil med...