Pirat fødselsdag Der er 10 varer.

Pirat fødselsdag

Pirat fødselsdag og pirat fest

Gør dine papegøjer og træben klar til de mest flotteste og sejeste Pirat festartikler du kan finde på nettet! Vælg imellem vores fantastiske engangsservice med de traditionelle pirat designs med matchende tallerkener, kopper, servietter, slikposer, balloner og meget mere! Pynt op med vores store pirat flag og vimpelbannere og kig i vores store sortiment af pirat tilbehør, bannere, pynt og bordpynt, som passer til alle typer af pirat fester og pirat fødselsdage.

Ahoy Kaptain! Et pirat tema vil med sikkerhed give en sjov og festlig fødselsdag eller fest for alle aldre og vil give en mindeværdig fest! Sjovogkreativ.dk gør det nemt for dig at sammensætte alt hvad du skal bruge med vores store udvalg af pirat festartikler, som dekorationer, invitationer, bannere og en masse sjovt pirat tilbehør. Vores dekorationer med pirat tema har de klassiske pirat motiver som kranier og knogler, skattekort og kister, pirat sværd og pirat hatte. Byd dine gæster velkommen med øjenklapper, bandanas, pistoler og sværd. Gem skatten med vores pirat mønter og kunstige diamanter og beskyt den imens du planlægger en fantastisk pirat fest på den rigtige måde.

Du behøver ikke sejle verden rundt og leder efter de perfekte pirat tilbehør og ting. Shop hjemmefra og få dine Pirat festartikler sendt direkte hjem til dit skib hurtigt her fra

  • kunstige-pynte-diamanter-11x14mm
    Udsolgt
    Pynte diamanter krystaller mix 1,4x1,1cm 400stk

    Kunstige diamanter krystaller Stor pakke med 400 kunstige diamanter i forskellige farver i størrelsen 1,4x1,1cm i plast. Perfekte til pynt og dekoration derhjemme eller til din pirat fødselsdag, pirat temafest, skattejagt eller andet sjov og leg. Fyld skattekisten til børnenes skattejagt eller brug dem som bordpynt på fødselsdagsbordet.

    Kunstige diamanter krystaller Stor pakke med 400 kunstige diamanter i forskellige...

    Kunstige diamanter krystaller Stor pakke med 400 kunstige diamanter i forskellige farver i størrelsen 1,4x1,1cm i plast. Perfekte til pynt og dekoration derhjemme eller til...

    189,00 DKK
    Tilføj til kurv Vis