Jule pakkekalender Der er 1 vare.

Jule pakkekalender

Kalendergaver og pakkekalender til børn.

Juletiden nærmer sig og tiden til at købe julegaver er tæt på. Julen er jo børnenes tid hvor gaver, store som små, er en vigtig del af juletiden. Med pakkekalendere og kalendergaver bliver julemåneden ekstra sjov og tiden til juleaften vil ikke føles så lang.

Her i vores udvalg af færdigpakkede gavekalendere og pakkekalendere er der store og flotte pakker med forskellige af børnenes favoritter. I vores pakkekalendere er der gaver til hver dag indtil juleaften eller man kan selv dele gaver op hvis man foretrækker adventsgaver i stedet.

 

 • Pakkekalender_Minnie_Mouse
  Udsolgt
  Pakkekalender Minnie Mouse 24 dele

  Minnie Mouse pakkekalender & gavekalender  Færdig pakkekalender med Minnie Mouse tema som indeholder mange forskellige små produkter med Minnie Mouse motiv og andre legetøjs artikler. Den perfekte pakkekalender for den lille Minnie Mouse fan. Pakkerne er pakket ind og nummereret. Se billedet og mere information længere nede på siden. Indhold kan varierer lidt.

  Minnie Mouse pakkekalender & gavekalender  Færdig pakkekalender med Minnie Mouse tema...

  Minnie Mouse pakkekalender & gavekalender  Færdig pakkekalender med Minnie Mouse tema som indeholder mange forskellige små produkter med Minnie Mouse motiv og andre legetøjs...

  275,00 DKK
  Tilføj til kurv Vis