Glasperler Der er 20 varer.

Glasperler

Glas perler til smykker

Glasperler har en lang historie, der går helt tilbage til romertiden og som har betydning inden for arkæologi og smykkefremstilling. Vores billige glasperler til smykker er rige på farver, former, kategorier og størrelser. Glasperler er perfekte til mange forskellige kreative hobby og håndarbejde. Du vil finde en unik skønhed, charme og værdi i alle disse glasperler.

Perlerne er hovedsageligt lavet af glas, så de er et billigt alternativ til perler og er ideelle til fremstilling af kostumesmykker og som har en smuk belægning, der tilføjer en blød glans til enhver smykkefremstilling og kreation.

Tilføj klassiske og farverige detaljer til dine hjemmelavede smykker med Rondelles glasperler. Rondelles har en tidløs form, der passer ind i ethvert projekt. Brug dem som afstand imellem større perler, sæt dem sammen til et sjovt mønstre, sæt dem sammen med andre perler til en tekstur og mere. Der er masser af muligheder for at du kan skabe noget helt specielt med dit eget design.

Miyuki perler kan bruges til at skabe nogle virkelig flotte smykker, armbånd og meget mere. Perlerne er dejlige at bruge sammen med andre glasperler eller andre typer perler. De findes i forskellige former, størrelser og farver, hvilket giver dig et flot udvalg, når det gælder valg af dine perler.

Uanset om du er en hel nybegynder eller en erfaren kreatør til at bruge glasperler til smykker, så har det aldrig været så nemt at begynde at lave smykker som ligner design smykker. Fra skinnende glasperler og træperler til akryl perler, så kan du finde et stort udvalg af perler til smykkefremstilling, halskæder, armbånd, øreringe og mere her.

 

 • Glasperler runde 10mm lilla nuancer
  Udsolgt
  Glasperler runde 10mm lilla nuancer

  10mm runde perler lilla Pose med 20 stk store flotte runde perler på 10mm med glatte overflader med smukke lilla nuancer til diy smykker. Rigtig flotte glasperler til hjemmelavede smykker og med deres flotte mønstrede farver så kan de både anvendes alene, men kan også bruges sammen med andre perler. Hulstørrelse: 2mm

  10mm runde perler lilla Pose med 20 stk store flotte runde perler på 10mm med glatte...

  10mm runde perler lilla Pose med 20 stk store flotte runde perler på 10mm med glatte overflader med smukke lilla nuancer til diy smykker. Rigtig flotte glasperler til...

  22,00 DKK
  Tilføj til kurv Vis
 • Glasperler runde krakeleret 10 mm
  På lager
  Glasperler runde krakeleret 10 mm

  Runde krakeleret glasperler 10mm Pose med 20 stk flotte runde krakeleret glasperler i forskellige farver og med hul på 1,5mm til snor. I denne pose glasperler er der et flot mix af perler i farvestrålende transparente farver og som er krakeleret indvendigt. Perfekte til kreativ hobby for børn og voksne og til smykkefremstilling.

  Runde krakeleret glasperler 10mm Pose med 20 stk flotte runde krakeleret glasperler i...

  Runde krakeleret glasperler 10mm Pose med 20 stk flotte runde krakeleret glasperler i forskellige farver og med hul på 1,5mm til snor. I denne pose glasperler er der et flot...