Glasperler Der er 53 varer.

Glasperler

Glas perler til smykker

Glasperler har en lang historie, der går helt tilbage til romertiden og som har betydning inden for arkæologi og smykkefremstilling. Vores billige glasperler til smykker er rige på farver, former, kategorier og størrelser. Glasperler er perfekte til mange forskellige kreative hobby og håndarbejde. Du vil finde en unik skønhed, charme og værdi i alle disse glasperler.

Perlerne er hovedsageligt lavet af glas, så de er et billigt alternativ til perler og er ideelle til fremstilling af kostumesmykker og som har en smuk belægning, der tilføjer en blød glans til enhver smykkefremstilling og kreation.

Tilføj klassiske og farverige detaljer til dine hjemmelavede smykker med Rondelles glasperler. Rondelles har en tidløs form, der passer ind i ethvert projekt. Brug dem som afstand imellem større perler, sæt dem sammen til et sjovt mønstre, sæt dem sammen med andre perler til en tekstur og mere. Der er masser af muligheder for at du kan skabe noget helt specielt med dit eget design.

Miyuki perler kan bruges til at skabe nogle virkelig flotte smykker, armbånd og meget mere. Perlerne er dejlige at bruge sammen med andre glasperler eller andre typer perler. De findes i forskellige former, størrelser og farver, hvilket giver dig et flot udvalg, når det gælder valg af dine perler.

Uanset om du er en hel nybegynder eller en erfaren kreatør til at bruge glasperler til smykker, så har det aldrig været så nemt at begynde at lave smykker som ligner design smykker. Fra skinnende glasperler og træperler til akryl perler, så kan du finde et stort udvalg af perler til smykkefremstilling, halskæder, armbånd, øreringe og mere her.

 

 • Glasperler 3mm orange
  Udsolgt
  Glasperler 3mm orange

  3mm orange glasperler Pose med 500 stk (16g) flotte runde glasperler på 3mm i en flot orange farve til diy smykker og håndarbejde. Disse flotte perler er perfekte til at lave egne hjemmelavede smykker som armbånd, halskæder, ørering, men er også egnet til at lave kreativ håndarbejde og hobby projekter. Glasperlerne har en hulstørrelse på 1mm.

  3mm orange glasperler Pose med 500 stk (16g) flotte runde glasperler på 3mm i en flot...

  3mm orange glasperler Pose med 500 stk (16g) flotte runde glasperler på 3mm i en flot orange farve til diy smykker og håndarbejde. Disse flotte perler er perfekte til at lave...

  10,00 DKK
  Tilføj til kurv Vis
 • Glasperler 3mm guld
  Udsolgt
  Glasperler 3mm gule

  3mm gule glasperler Pose med 500 stk (16g) flotte runde glasperler på 3mm i en flot gul farve til diy smykker og håndarbejde. Disse flotte perler er perfekte til at lave egne hjemmelavede smykker som armbånd, halskæder, ørering, men er også egnet til at lave kreativ håndarbejde og hobby projekter. Glasperlerne har en hulstørrelse på 1mm.

  3mm gule glasperler Pose med 500 stk (16g) flotte runde glasperler på 3mm i en flot...

  3mm gule glasperler Pose med 500 stk (16g) flotte runde glasperler på 3mm i en flot gul farve til diy smykker og håndarbejde. Disse flotte perler er perfekte til at lave egne...

  10,00 DKK
  Tilføj til kurv Vis
 • Glasperler 3mm hvid
  Udsolgt
  Glasperler 3mm hvid

  3mm hvide glasperler Pose med 500 stk (16g) flotte runde glasperler på 3mm i en flot hvid farve til diy smykker og håndarbejde. Disse flotte perler er perfekte til at lave egne hjemmelavede smykker som armbånd, halskæder, ørering, men er også egnet til at lave kreativ håndarbejde og hobby projekter. Glasperlerne har en hulstørrelse på 1mm.

  3mm hvide glasperler Pose med 500 stk (16g) flotte runde glasperler på 3mm i en flot...

  3mm hvide glasperler Pose med 500 stk (16g) flotte runde glasperler på 3mm i en flot hvid farve til diy smykker og håndarbejde. Disse flotte perler er perfekte til at lave...

  10,00 DKK
  Tilføj til kurv Vis
 • Glasperler 3mm lilla
  På lager
  Glasperler 3mm lilla

  3mm lilla glasperler Pose med 500 stk (16g) flotte runde glasperler på 3mm i en flot lilla farve til diy smykker og håndarbejde. Disse flotte perler er perfekte til at lave egne hjemmelavede smykker som armbånd, halskæder, ørering, men er også egnet til at lave kreativ håndarbejde og hobby projekter. Glasperlerne har en hulstørrelse på 1mm.

  3mm lilla glasperler Pose med 500 stk (16g) flotte runde glasperler på 3mm i en flot...

  3mm lilla glasperler Pose med 500 stk (16g) flotte runde glasperler på 3mm i en flot lilla farve til diy smykker og håndarbejde. Disse flotte perler er perfekte til at lave...

 • Glasperler 3mm sorte
  Udsolgt
  Glasperler 3mm sorte

  3mm sorte glasperler Pose med 500 stk (16g) flotte runde transparente glasperler på 3mm i en flot sort farve til diy smykker og håndarbejde. Disse flotte perler er perfekte til at lave egne hjemmelavede smykker som armbånd, halskæder, ørering, men er også egnet til at lave kreativ håndarbejde og hobby projekter. Glasperlerne har en hulstørrelse på 1mm.

  3mm sorte glasperler Pose med 500 stk (16g) flotte runde transparente glasperler på...

  3mm sorte glasperler Pose med 500 stk (16g) flotte runde transparente glasperler på 3mm i en flot sort farve til diy smykker og håndarbejde. Disse flotte perler er perfekte...

  10,00 DKK
  Tilføj til kurv Vis
 • Glasperler 3mm lavendel
  Udsolgt
  Glasperler 3mm lavendel

  3mm lavendel glasperler Pose med 500 stk (16g) flotte runde glasperler på 3mm i en flot transparent lilla lavendel farve til diy smykker og håndarbejde. Disse flotte perler er perfekte til at lave egne hjemmelavede smykker som armbånd, halskæder, ørering, men er også egnet til at lave kreativ håndarbejde og hobby projekter. Glasperlerne har en hulstørrelse på 1mm.

  3mm lavendel glasperler Pose med 500 stk (16g) flotte runde glasperler på 3mm i en...

  3mm lavendel glasperler Pose med 500 stk (16g) flotte runde glasperler på 3mm i en flot transparent lilla lavendel farve til diy smykker og håndarbejde. Disse flotte perler er...

  10,00 DKK
  Tilføj til kurv Vis
 • Glasperler 3mm pink
  Udsolgt
  Glasperler 3mm pink

  3mm pink glasperler Pose med 500 stk (16g) flotte runde glasperler på 3mm i en flot transparent varm pink farve til diy smykker og håndarbejde. Disse flotte perler er perfekte til at lave egne hjemmelavede smykker som armbånd, halskæder, ørering, men er også egnet til at lave kreativ håndarbejde og hobby projekter. Glasperlerne har en hulstørrelse på 1mm.

  3mm pink glasperler Pose med 500 stk (16g) flotte runde glasperler på 3mm i en flot...

  3mm pink glasperler Pose med 500 stk (16g) flotte runde glasperler på 3mm i en flot transparent varm pink farve til diy smykker og håndarbejde. Disse flotte perler er perfekte...

  10,00 DKK
  Tilføj til kurv Vis
 • Glasperler 3mm lysegrøn
  Udsolgt
  Glasperler 3mm lysegrøn

  3mm lysegrønne glasperler Pose med 500 stk (16g) flotte runde glasperler på 3mm i en flot transparent lysegrøn farve til diy smykker og håndarbejde. Disse flotte perler er perfekte til at lave egne hjemmelavede smykker som armbånd, halskæder, ørering, men er også egnet til at lave kreativ håndarbejde og hobby projekter. Glasperlerne har en hulstørrelse på 1mm.

  3mm lysegrønne glasperler Pose med 500 stk (16g) flotte runde glasperler på 3mm i en...

  3mm lysegrønne glasperler Pose med 500 stk (16g) flotte runde glasperler på 3mm i en flot transparent lysegrøn farve til diy smykker og håndarbejde. Disse flotte perler er...

  10,00 DKK
  Tilføj til kurv Vis
 • Glasperler 3mm lyseblå
  Udsolgt
  Glasperler 3mm lyseblå

  3mm lyseblå glasperler Pose med 500 stk (16g) flotte runde glasperler på 3mm i en flot transparent lyseblå farve til diy smykker og håndarbejde. Disse flotte perler er perfekte til at lave egne hjemmelavede smykker som armbånd, halskæder, ørering, men er også egnet til at lave kreativ håndarbejde og hobby projekter. Glasperlerne har en hulstørrelse på 1mm.

  3mm lyseblå glasperler Pose med 500 stk (16g) flotte runde glasperler på 3mm i en flot...

  3mm lyseblå glasperler Pose med 500 stk (16g) flotte runde glasperler på 3mm i en flot transparent lyseblå farve til diy smykker og håndarbejde. Disse flotte perler er...

  10,00 DKK
  Tilføj til kurv Vis