Oppustelig mikrofon

Oppustelig mikrofon

Oppustelig mikrofon

Sjov oppustelig mikrofon på ca. 25 cm til når børnene skal lege musik og spille i et band.

Super sjovt tilbehør til fest, leg og sjov for både børn og voksne.

 

607913

19,00 DKK

Læg i kurv

14 andre varer i samme kategori:

Kunder, der købte denne vare, købte også:

Mere info

Oppustelig plast mikrofon

Denne festlige oppustelige mikrofon er lavet af plastik og er perfekte som tilbehør og dekoration til musikalske fester og arrangementer, rock and roll fest, Hollywood tema fester og til alle slags børne fester.

Med disse sjove oppustelige mikrofoner kan du bare skrue op for musikken og synge højt med på sangene og havde det sjovt. Denne legetøjs mikrofon kan bruges til at dekorere din disco fest eller musik tema fest eller tage dem til den næste karaoke-fest. Fuldend din udklædning som din yndlings popstjerne og tilføj denne sjove tilbehør til dit outfit. De kommer i en sølv farve og har et realistiske design med et sølvfarvet hoved med en kunstig tænd / sluk-knap på håndtaget. De kan hurtigt oppustes når de skal bruges og tømmes hurtigt når festen er slut. Denne børnemikrofon er en super sjov dekoration og et unikt kostume tilbehør eller som en sjov gave til din yndlingsartist.

Oppustelig mikrofon:

• 1 Oppustelig mikrofon

• Mål: 25 cm

• Sølvfarvet

• Perfekt kostume tilbehør

• Kombiner med andre musik-tema festartikler og dekorationer

Dette produkt bærer CE-mærket og overholder alle gældende EU-sikkerhedskrav. Ikke egnet til børn under 3 år på grund af små dele.

Anmeldelser