Buffet og drinks pynt Der er 17 varer.

Buffet og drinks pynt

Buffet og drinks pynt

Her kan du se vores spændende udvalg af buffet og drinks pynt. Der er ikke noget mere festligt end at serverer sin mad og drinks med flot og festligt pynt. Om det er til buffet, festbordet, drinks og cocktails, så kig i vores sortiment og find lige det du skal bruge til din fest, temafest og fødselsdag.

Se vores store og spændende udvalg af festartikler og pynt til fest og find inspiration og gode ideer. Her finder du alt til fest.

 

 • Udsolgt
  Cocktailpinde med frugt pynt

  Flotte og festlige cocktailpinde til pyntning af dine drinks og desserter. Hver pakke indeholder 36 stk festlige og farverige cocktailpinde med forskellige frugter som pynt. 

  Flotte og festlige cocktailpinde til pyntning af dine drinks og desserter. Hver pakke...

  Flotte og festlige cocktailpinde til pyntning af dine drinks og desserter. Hver pakke indeholder 36 stk festlige og farverige cocktailpinde med forskellige frugter som pynt. 

  20,00 DKK
  Tilføj til kurv Vis
 • cocktails_paraply_picks
  Disponibel
  Cocktails paraply

  Små cocktails paraplyer til drinks Festlige og farverige cocktail paraplyer på pinde som er et fantastisk drinks tilbehør til festen. Paraplyerne er også fantastiske til servering af pølser, ost, ananas og meget mere. Hver pakke indeholder 12 cocktails paraplyer i forskellige farver og motiver.

  Små cocktails paraplyer til drinks Festlige og farverige cocktail paraplyer på pinde...

  Små cocktails paraplyer til drinks Festlige og farverige cocktail paraplyer på pinde som er et fantastisk drinks tilbehør til festen. Paraplyerne er også fantastiske til...

 • drinkspynt palmetræer picks
  Disponibel
  Palmetræer picks

  Cocktailpinde med palmetræer Pakke med 12 stk palmetræer på cocktailpinde. Sjove og festlige palmetræer cocktail sticks som er perfekte som drinkspynt og pynt på maden til Hawaii temafest, sommerfest, strandfest, havefest og meget mere. Disse cocktailpinde med palmetræer måler ca.10 cm.

  Cocktailpinde med palmetræer Pakke med 12 stk palmetræer på cocktailpinde. Sjove og...

  Cocktailpinde med palmetræer Pakke med 12 stk palmetræer på cocktailpinde. Sjove og festlige palmetræer cocktail sticks som er perfekte som drinkspynt og pynt på maden til...

 • Folie pynt pinde
  Disponibel
  Folie pynt pinde

  Folie pynt pinde Pakke med 10 stk flotte fest folie pynt pinde i flere skinnende farver. Mål: 20 cm i længden.

  Folie pynt pinde Pakke med 10 stk flotte fest folie pynt pinde i flere skinnende...

  Folie pynt pinde Pakke med 10 stk flotte fest folie pynt pinde i flere skinnende farver. Mål: 20 cm i længden.

 • Folie fest pynt pinde
  Disponibel
  Folie fest pynt pinde

  Folie fest pynt pinde Rigtig festlige folie fest pynt pinde i en pakke med 10 stk. Mål: ca. 22 cm i længden.

  Folie fest pynt pinde Rigtig festlige folie fest pynt pinde i en pakke med 10 stk....

  Folie fest pynt pinde Rigtig festlige folie fest pynt pinde i en pakke med 10 stk. Mål: ca. 22 cm i længden.

 • cocktail-sticks-pinde
  Disponibel
  Cocktail sticks med dyr

  Cocktail sticks og cocktailpinde med dyr Pose med 30 stk flotte og farverige blandede cocktail picks til drinks og pindemadder i ass. farver og dyre motiver på toppen. Disse madpinde er perfekte til buffet, tag selv bord, pindemader til din fest. De er farverige og dekorative til enhver fest.

  Cocktail sticks og cocktailpinde med dyr Pose med 30 stk flotte og farverige blandede...

  Cocktail sticks og cocktailpinde med dyr Pose med 30 stk flotte og farverige blandede cocktail picks til drinks og pindemadder i ass. farver og dyre motiver på toppen. Disse...

 • små-pirat-flag-lagkage
  Disponibel
  Små pirat flag

  Pirat flag på pind Små pirat flag til festbordet. Kan bruges som pynt på lagkagen, cupcakes, muffins og på serveringsfadene til din pirat temafest eller til din pirat børnefødselsdag. Disse små pirat flag er perfekte som festpynt til din servering. Hver pose indeholder 50 stk små pirat flag på 6cm med pirat motiv.

  Pirat flag på pind Små pirat flag til festbordet. Kan bruges som pynt på lagkagen,...

  Pirat flag på pind Små pirat flag til festbordet. Kan bruges som pynt på lagkagen, cupcakes, muffins og på serveringsfadene til din pirat temafest eller til din pirat...

 • barnedåbspynt_lyserøde_bamser
  Disponibel
  Barnedåbspynt lyserøde cocktailpinde med bamser

  Lyserøde buffet pinde med bamser Sjove og charmerende lyserøde bamse picks til festbordet og serveringsbordet. Perfekte som tilbehør og barnedåbspynt til pige barnedåben, baby shower eller navngivningsfesten. Hver pakke indeholder 18 stk lyserøde cocktailspicks.

  Lyserøde buffet pinde med bamser Sjove og charmerende lyserøde bamse picks til...

  Lyserøde buffet pinde med bamser Sjove og charmerende lyserøde bamse picks til festbordet og serveringsbordet. Perfekte som tilbehør og barnedåbspynt til pige barnedåben, baby...

 • barnedåbspynt-små-lyserøde-flag
  Disponibel
  Barnedåbspynt små lyserøde flag

  Små lyserøde flag til barnedåben Charmerende små lyserøde flag med stork motiv. Passer rigtigt godt til buffet, pindemadder, cupcakes, kager, lagkager til din pige barnedåb, baby shower fest og navngivningsfesten. En super sød og charmerende barnedåbspynt. Hver pakke indeholder 50 små lyserøde flag.

  Små lyserøde flag til barnedåben Charmerende små lyserøde flag med stork motiv. Passer...

  Små lyserøde flag til barnedåben Charmerende små lyserøde flag med stork motiv. Passer rigtigt godt til buffet, pindemadder, cupcakes, kager, lagkager til din pige barnedåb,...