Orange skål

  • engangsservice-orange-skål-i-plast
  • engangsservice-orange-skål-i-plast

Orange skål

Orange plast skål

Flot orange plast skål som kan indeholde 335 ml.

God til festbordet og på din buffet til fest, jubilæum, temafest og meget mere. 

Skålene sælges stykvis og er godkendt til fødevarer.

Ikke egnet til direkte kontakt af kogende væsker.

207113A

3,00 DKK

Læg i kurv

30 andre varer i samme kategori:

Kunder, der købte denne vare, købte også:

Orange skål https://sjovogkreativ.dk/1991-large/engangsservice-orange-plast-skal.jpg <h3><span style="color: #000000;">Orange engangsskål i plast</span></h3> <p><span style="color: #000000;">Flot og robust, orange <strong>skål i plast</strong>. Brug den til at serverer salater, supper, småretter, is, slik. Skålen er et flot og dekorativt valg til festen, skovture, temafesten, daginstitutioner, buffet og så meget mere.</span></p> <p><span style="color: #000000;">Din fest starter med farven! Med plast skålens flotte orange farve tilføjer den din fest et ekstra farverigt pust til festen og kan let mixes og matches med vores <span style="color: #000000;">andre <a href="https://sjovogkreativ.dk/181-farvetema-festtema">unikke farver</a> og <a href="https://sjovogkreativ.dk/52-festartikler">festartikler</a>.</span></span></p> <p><span style="color: #000000;">Skålen er fremstillet af polystyren, så denne orange<strong> plast skål</strong> er holdbar og stærk nok til de fleste måltider og fødevarer!</span></p> <p><span style="color: #000000;">Brug skålen til at servere dine yndlings forretter og salater eller brug den orange skål til is og andre desserter! Når dine gæster forlader festen, så er oprydningen nem på grund af denne engangsskål.</span><span style="color: #000000;"><span id="result_box" lang="da" xml:lang="da"><br /><br /><span>• Kan indeholde 355 ml</span></span></span><span style="color: #000000;"><span lang="da" xml:lang="da"><br /><span>• Miljø venligt genbrugeligt materiale</span><br /><span>• Mål: 19 cm i diameter x 4 cm i dybden</span><br /><span>• Lavet i holdbart materiale</span><br /><span>• Ikke egnet til kogning og direkte kontakt af kogende væsker, brug i mikrobølgeovne eller brug i opvaskemaskine<br /><span>• <span>Dette produkt er fri for Bisphenol A (BPA), CFC og er godkend til fødevarekontakt</span></span></span></span></span><span style="color: #000000;"><span lang="da" xml:lang="da"><span><span><span></span></span></span></span></span></p> <p></p> <p><img width="129" height="129" alt="" src="https://sjovogkreativ.dk/img/cms/cfc-fri-produkt.jpg" />   <span style="color: #000000;"><img width="128" height="128" alt="genbrugelig-miljø-venligt-plast" src="https://sjovogkreativ.dk/img/cms/7_image.jpg" /></span></p> halloween-borddaekning 3 DKK in_stock

Mere info

Orange engangsskål i plast

Flot og robust, orange skål i plast. Brug den til at serverer salater, supper, småretter, is, slik. Skålen er et flot og dekorativt valg til festen, skovture, temafesten, daginstitutioner, buffet og så meget mere.

Din fest starter med farven! Med plast skålens flotte orange farve tilføjer den din fest et ekstra farverigt pust til festen og kan let mixes og matches med vores andre unikke farver og festartikler.

Skålen er fremstillet af polystyren, så denne orange plast skål er holdbar og stærk nok til de fleste måltider og fødevarer!

Brug skålen til at servere dine yndlings forretter og salater eller brug den orange skål til is og andre desserter! Når dine gæster forlader festen, så er oprydningen nem på grund af denne engangsskål.

• Kan indeholde 355 ml

• Miljø venligt genbrugeligt materiale
• Mål: 19 cm i diameter x 4 cm i dybden
• Lavet i holdbart materiale
• Ikke egnet til kogning og direkte kontakt af kogende væsker, brug i mikrobølgeovne eller brug i opvaskemaskine
Dette produkt er fri for Bisphenol A (BPA), CFC og er godkend til fødevarekontakt

   genbrugelig-miljø-venligt-plast

Anmeldelser