Fest tema Der er 3 varer.

Fest tema

Temafest

Skal du holde temafest med et sjovt festtema? Her finder du et stort udvalg af tilbehør til din udklædning, borddækning, engangsservice, pynt, bordpynt, dekorationer til væg og loft til din temafest. Her hos sjovogkreativ.dk finder du lige det tema som du søger og alt hvad du skal bruge for at holde den perfekte temafest. Om det er Oktoberfest, Halloween fest, Disco fest eller Hawaii fest og cowboy fest, så kan du finde det her. Vi har et stort udvalg af bordpynt, pynt, festpynt, engangsservice og dekorationer til lige din temafest.

En fest med et sjovt festtema er meget populært og er en rigtig sjov måde at holde fest på til sin fødselsdag, skolefest, firmafest, karneval, fastelavnsfest, sidste skoledag, på festival og sågar også til bryllup. Med det helt rette festpynt, bordpynt, pynt, loft dekorationer, engangsservice og store vægdekorationer til din temafest med familien og venner, vil festen helt sikkert blive en mindeværdig begivenhed. I vores udvalg af festartikler til temafest med super festlige temaer finder du store dekorationer, balloner, guirlander, store vægdekorationer, bannere, drinkspynt, sugerør og meget mere med underholdende festtema.

Find god inspiration og sjov temafest ideer til voksne og børn her.

 

 • Guldklumper-plastik
  Disponibel
  Guldklumper

  Plastik guldklumper Fine guldklumper i en pose med ca. 10 store stykker guld (ca.30g) i plast til skattejagten til pirat børnefødselsdagen Cowboy festen eller andet sjov og leg. Fyld skattekisten til børnenes skattejagt med disse flotte guldklumper i plast eller brug dem som bordpynt på fødselsdagsbordet.

  Plastik guldklumper Fine guldklumper i en pose med ca. 10 store stykker guld (ca.30g) i...

  Plastik guldklumper Fine guldklumper i en pose med ca. 10 store stykker guld (ca.30g) i plast til skattejagten til pirat børnefødselsdagen Cowboy festen eller andet sjov og...

 • Papirsugerør hvide
  Disponibel
  Papirsugerør hvide 25 stk

  Hvide papirsugerør Flotte hvide papirsugerør på 20 cm som er miljøvenlige og som er fremstillet i et naturvenligt materiale som nedbrydelig. Perfekte til mange typer drikkevarer som børnefødselsdag, temafest, fødselsdag, sommerfest og meget mere. Der er 25 hvide sugerør i pakken.

  Hvide papirsugerør Flotte hvide papirsugerør på 20 cm som er miljøvenlige og som er...

  Hvide papirsugerør Flotte hvide papirsugerør på 20 cm som er miljøvenlige og som er fremstillet i et naturvenligt materiale som nedbrydelig. Perfekte til mange typer...

 • Blod pose til Halloween
  Udsolgt
  Blodpose til Halloween

  Halloween blodpose Sjove blodposer til drinks som et sjovt tilbehør til Halloween fest, temafest, sidste skoledag eller hænges op som dekoration rundt omkring i festlokalet. Blod poserne kan indeholde op til 300 ml og er perfekte til fyldning af sodavand, gel, juice, shots og drinks. Poserne leveres med etiket, sprøjte, klemme til lukning og sælges stykvis.

  Halloween blodpose Sjove blodposer til drinks som et sjovt tilbehør til Halloween...

  Halloween blodpose Sjove blodposer til drinks som et sjovt tilbehør til Halloween fest, temafest, sidste skoledag eller hænges op som dekoration rundt omkring i festlokalet....

  20,00 DKK
  Tilføj til kurv Vis