Ensfarvede sugerør Der er 6 varer.

Ensfarvede sugerør

Mangler du sugerør i bestemte farver, så gå på opdagelse i vores store udvalg af ensfarvede sugerør. Vi har et stort udvalg af ensfarvede sugerør med og uden knæk og flere størrelser. 

 • Pink sugerør
  Udsolgt
  Pink sugerør

  Pink sugerør Flotte sugerør med knæk i en flot pink farve i pakning med 50 stk. Rigtig gode til hverdag og fest og passer perfekt til mange af de forskellige temafester.

  Pink sugerør Flotte sugerør med knæk i en flot pink farve i pakning med 50 stk....

  Pink sugerør Flotte sugerør med knæk i en flot pink farve i pakning med 50 stk. Rigtig gode til hverdag og fest og passer perfekt til mange af de forskellige temafester.

  12,00 DKK
  Tilføj til kurv Vis
 • Disponibel
  Sugerør, Orange 50 stk

  Pakke med 50 stk orange knæksugerør. Perfekte til Halloween temafest og andre festlige lejligheder.

  Pakke med 50 stk orange knæksugerør. Perfekte til Halloween temafest og andre festlige...

  Pakke med 50 stk orange knæksugerør. Perfekte til Halloween temafest og andre festlige lejligheder.

 • sugerør_med_låg
  Disponibel
  Sugerør med låg, 1 stk

  Sæt med sugerør og låg Smart og praktisk låg med sugerør, som alle børn synes er sjovt. Velegnet til brug på de fleste papkrus der er 8 cm i diameter. Passer til vores ensfarvede kopper og Dinosaur, Folbold, Minions, Smølfe, Thomas tog, Casino, Disco, Hawaii, og Cowboy kopper. Disse sugerør med låg sælges stykvis (1 sugerør + 1 låg)

  Sæt med sugerør og låg Smart og praktisk låg med sugerør, som alle børn synes er...

  Sæt med sugerør og låg Smart og praktisk låg med sugerør, som alle børn synes er sjovt. Velegnet til brug på de fleste papkrus der er 8 cm i diameter. Passer til vores...

 • Udsolgt
  Sugerør, orange og sort

  250 (125 orange og 125 sorte) flotte knæk sugerør i god kvalitet i en pakke med sorte og orange sugerør. Perfekt til Halloween i disse farve, men er også perfekte til temafest, børnefødselsdag, havefest eller andre festlige lejligheder.

  250 (125 orange og 125 sorte) flotte knæk sugerør i god kvalitet i en pakke med sorte...

  250 (125 orange og 125 sorte) flotte knæk sugerør i god kvalitet i en pakke med sorte og orange sugerør. Perfekt til Halloween i disse farve, men er også perfekte til temafest,...

  20,00 DKK
  Tilføj til kurv Vis
 • Neon-knæk-sugerør
  Udsolgt
  Neon knæk sugerør - 200 stk

  Knæk sugerør i neon farver Pakke med 200 flotte og farverige neon knæk sugerør i farverne gul, grøn, orange og pink. Disse knæk sugerør er 20 cm lange og i plastik. De neon farvede knæk sugerør er perfekte til drinks og cocktails til fødselsdage, børnefester, disco fester-, 80er- og 90er fester.

  Knæk sugerør i neon farver Pakke med 200 flotte og farverige neon knæk sugerør i...

  Knæk sugerør i neon farver Pakke med 200 flotte og farverige neon knæk sugerør i farverne gul, grøn, orange og pink. Disse knæk sugerør er 20 cm lange og i plastik. De neon...

  25,00 DKK
  Tilføj til kurv Vis
 • Sorte-knæk-sugerør
  Disponibel
  Sorte knæk sugerør 50 stk

  Sorte sugerør med knæk Pose med 50 stk fine sorte knæk sugerør i god kvalitet. Disse sorte knæksugerør er 22 cm lange er passer til rigtig mange fest former og temafester som fødselsdage, Halloween fester, pirat fester, cocktail party og meget mere.

  Sorte sugerør med knæk Pose med 50 stk fine sorte knæk sugerør i god kvalitet. Disse...

  Sorte sugerør med knæk Pose med 50 stk fine sorte knæk sugerør i god kvalitet. Disse sorte knæksugerør er 22 cm lange er passer til rigtig mange fest former og temafester som...