Blå paptallerken, 1 stk

Blå paptallerken, 1 stk

Paptallerkner blå

Server din med til festen i flot stil med denne blå paptallerken! Disse store paptallerkner er en flot og farverig tilføjelse til dit festbord. De blå paptallerkner er i god kvalitet og er 23 cm i diameter. Paptallerknerne er perfekte alle slags fester som fødselsdag, temafest, reception og meget mere!

Vores blå paptallerkner sælges stykvis.

203106

2,50 DKK

Læg i kurv

11 andre varer i samme kategori:

Kunder, der købte denne vare, købte også:

Mere info

Blå paptallerkner og engangsservice til din fest

Din fest starter med farven! Denne store og flotte blå paptallerken er perfekt til din fest, buffet, skovtur og mange andre festlige anledninger. Den flotte mørke blå farve vil være både praktisk og dekorativt på dit festbord og de kan sagtens blandes med vores andet flotte engangsservice i festlige og unikke farver.

Vores blå engangstallerkner er godkendt til fødevarer og er velegnet til servering af mange typer af madvarer som kød, pasta, salater, grill mad, varme og kolde retter og desserter. Stil paptallerkner på din buffet og lad dine gæster selv tage tallerkner og fylde dem med de lækre retter. Når festen er forbi, så er oprydningen nem og paptallerknerne og det andet engangsservice kan bare smides ud.

 

• Blå paptallerkner på 23 cm

• God kvalitet

• Sælges stykvis

• Godkendt til fødevarer

• Kan bruges til både kolde og varme retter

• Kan sammensættes med andet blå engangsservice og festartikler

Anmeldelser