Pink plast ske, 1 stk

Pink plast ske, 1 stk

Pink ske i plast

Rigtig god og fin engangsske i plast og i en flot pink farve. Giv din borddækning og festbord ekstra farve med denne fine pink plast ske. Denne plastisk ske er god til fødselsdag, temafestbarnedåb, børnefødselsdag eller anden fest. Med engangsservice er det nemt at rydde efter festen og få farver til din borddækning.

Vores pink plastske og pink engangsservice sælges stykvis.

201110C-1

1,00 DKK

Læg i kurv

30 andre varer i samme kategori:

Kunder, der købte denne vare, købte også:

Mere info

Pink plastik ske, engangsbestik og engangsservice

Disse fine plast skeer i den farverige og flotte pink farve vil gøre festen nem og festlig for både dig og dine gæster og sparer dig for tid både før og efter. De pink engangsskeer er velegnet til fester for både voksne og børn, hvor man gerne vil give festen ekstra løft med den flotte pink farve til festbordet. De pink plastik skeer er holdbare og i god kvalitet og kan sammensættes med vores øvrige udvalg af flot pink engangsservice og festartikler.

Løft din borddækning til et endnu festligere niveau til din næste fest med disse farverige pink plast knive. Udover at bidrage med festlige farver og kulør, så er denne engangskniv til engangsbrug, hvilket betyder, at du bare kan smide den ud efter festen og ikke skal bruge tid på at vaske op.

På trods af, at skeen er lavet af plast og er engangsservice, så er den meget holdbar og robust som forhindrer den i at bøje eller knække, selv når den bruges til tungere retter som is og kager! De pink plast skeer kan bruges til borddækning på festbordet eller sæt dem på din buffet, så gæster kan tage en når de henter mad. De pink engangsskeer og engangsservice er perfekte til børnefødselsdag, fødselsdag, temafest, firmafest, skovture, receptioner, konfirmation, barnedåb, baby shower og meget mere.

 

• Pink plast ske i kraftigt materiale

• Sælges stykvis

• Kan bruges til alle slags fester

Engangsservice gør det nemt at oprydde efter festen

• Ikke egnet til brug i mikrobølgeovn og opvaskemaskine

Anmeldelser