Orange papirdug

Orange papirdug

Orange papir dug

Stor orange papirdug i en god kvalitet. Dugen er fremstillet af 3-lags papir og har en god robusthed.

Vores orange engangsduge har et absorberende lag med plastikunderlag for at undgå spild i at sive igennem.

Dugen er 1.40m x 2.80m.

205113A

35,00 DKK

Læg i kurv

20 andre varer i samme kategori:

Kunder, der købte denne vare, købte også:

Orange papirdug https://sjovogkreativ.dk/1363-large/engangsservice-borddaekning-orange-papirdug.jpg <h3><span style="color: #000000;">Orange engangsdug af papir</span></h3> <p><span style="color: #000000;">Sæt kulør og farver på dit fest og festbord og samtidig beskytte imod spild og mærker på dine møbler! Vores orange papirduge har et absorberende overfladelag og med vandtæt plast beskyttelse nedenunder for at undgå at spild og andet i at sive igennem og lave mærker. Oprydningen efter festen går hurtigt og nemt for dig og dine gæster. Krøl papirdugen sammen og smid den i skraldespanden når festen er slut.</span></p> <p><span style="color: #000000;">Vores orange engangspapirduge er af god kvalitet. De er kraftige og er robuste med et plast underlag så man kan undgå at spild siver igennem dugen.</span></p> <p><span style="color: #000000;">I vores udvalg af <a href="https://sjovogkreativ.dk/25-engangsduge"><span style="color: #000000;">engangsduge</span></a> af papir kan du finde mange flotte farve til enhver fest.</span></p> ensfarvede-duge 35 DKK in_stock

Mere info

Orange engangsdug af papir

Sæt kulør og farver på dit fest og festbord og samtidig beskytte imod spild og mærker på dine møbler! Vores orange papirduge har et absorberende overfladelag og med vandtæt plast beskyttelse nedenunder for at undgå at spild og andet i at sive igennem og lave mærker. Oprydningen efter festen går hurtigt og nemt for dig og dine gæster. Krøl papirdugen sammen og smid den i skraldespanden når festen er slut.

Vores orange engangspapirduge er af god kvalitet. De er kraftige og er robuste med et plast underlag så man kan undgå at spild siver igennem dugen.

I vores udvalg af engangsduge af papir kan du finde mange flotte farve til enhver fest.

Anmeldelser