Diverse hobbyartikler Der er 21 varer.

Diverse hobbyartikler

Diverse hobbyartikler

Her kan du finde et stort udvalg af hobbyartikler og hobbymaterialer til mange typer af dekoration. Mangler du tilbehør til din kreative hobby, så gå på opdagelse i vores sortiment. Lige fra vat artikler og fjer til mosgummi og miniredskaber.

I denne kategori en masse hobby tilbehør og hobbyartikler til børn og voksne. Her er også hobby tilbehør til den kreativ hobby og til den sjove hobby for børn.

 

 • Magnetbånd med tape
  Disponibel
  Magnetbånd med tape, 12 mm

  Magnetbånd med tape, 12 mm Magnetbånd på 12mm med selvklæbende tape. Rigtig godt magnetbånd til hobby, whiteboards, magnettavler og meget mere. Mål: 12mm x 2mm x 0.5m.

  Magnetbånd med tape, 12 mm Magnetbånd på 12mm med selvklæbende tape. Rigtig godt...

  Magnetbånd med tape, 12 mm Magnetbånd på 12mm med selvklæbende tape. Rigtig godt magnetbånd til hobby, whiteboards, magnettavler og meget mere. Mål: 12mm x 2mm x 0.5m.

 • glansbilleder-med-katte
  Udsolgt
  Glansbilleder med katte

  Glansbilleder med katte motiver Flotte glansbilleder med sjove og fine katte motiver.  Glansbillederne er dekorative til at lime på kort, æsker, balloner, ting af træ, og meget andet. Kan også bruges til indstøbning i sæbe eller som samleobjekt. Prisen er pr.ark.

  Glansbilleder med katte motiver Flotte glansbilleder med sjove og fine katte motiver....

  Glansbilleder med katte motiver Flotte glansbilleder med sjove og fine katte motiver.  Glansbillederne er dekorative til at lime på kort, æsker, balloner, ting af træ, og...

  8,00 DKK
  Tilføj til kurv Vis
 • glansbilleder-med-blomster
  Disponibel
  Glansbilleder med blomster

  Glansbilleder med blomster motiver Flotte glansbilleder med skønne blomster motiver.  Glansbillederne er dekorative til at lime på kort, æsker, balloner, ting af træ, og meget andet. Kan også bruges til indstøbning i sæbe eller til at samle på. Prisen er pr.ark.

  Glansbilleder med blomster motiver Flotte glansbilleder med skønne blomster motiver....

  Glansbilleder med blomster motiver Flotte glansbilleder med skønne blomster motiver.  Glansbillederne er dekorative til at lime på kort, æsker, balloner, ting af træ, og meget...

 • glansbilleder-med-eventyr
  Udsolgt
  Glansbilleder med eventyr

  Glansbilleder med eventyr motiver Farverige glansbilleder med flotte eventyr motiver. Glansbillederne er dekorative til at lime på kort, æsker, balloner, ting af træ, og meget andet. Kan også bruges til indstøbning i sæbe eller til at samle på. Prisen er pr.ark.

  Glansbilleder med eventyr motiver Farverige glansbilleder med flotte eventyr motiver....

  Glansbilleder med eventyr motiver Farverige glansbilleder med flotte eventyr motiver. Glansbillederne er dekorative til at lime på kort, æsker, balloner, ting af træ, og meget...

  8,00 DKK
  Tilføj til kurv Vis
 • Glansbilleder-med-roser
  Disponibel
  Glansbilleder med små roser

  Glansbilleder med små roser Flot ark med 32 glansbilleder med små roser.  Glansbillederne er dekorative til at lime på kort, æsker, balloner, ting af træ, og meget andet. Kan også bruges til indstøbning i sæbe eller samle på. Prisen er pr. ark.

  Glansbilleder med små roser Flot ark med 32 glansbilleder med små roser....

  Glansbilleder med små roser Flot ark med 32 glansbilleder med små roser.  Glansbillederne er dekorative til at lime på kort, æsker, balloner, ting af træ, og meget andet. Kan...

 • Glansbilleder-udstanset-blomster
  Disponibel
  Glansbilleder med udstanset blomster

  Glansbilleder med udstanset blomster Pose med 16 flotte udstansede glansbilleder med blomster.  Glansbillederne er gode til at lime på kort, æsker, balloner, ting af træ, og meget andet. Kan også bruges til indstøbning i sæbe eller samle på. Mål pr. blomst: ca. 4 cm x 4 cm

  Glansbilleder med udstanset blomster Pose med 16 flotte udstansede glansbilleder med...

  Glansbilleder med udstanset blomster Pose med 16 flotte udstansede glansbilleder med blomster.  Glansbillederne er gode til at lime på kort, æsker, balloner, ting af træ, og...

 • hårspænde-60-mm
  Disponibel
  Hårspænde, 60 mm

  Hårspænde Hårspænde i nikkelfrit metal med en længde på 60mm og 7mm i bredden. Er velegnet til lav selv smykker, lav selv hårpynt og meget andet kreativ hobby. Hårspænderne sælges stykvis.

  Hårspænde Hårspænde i nikkelfrit metal med en længde på 60mm og 7mm i bredden. Er...

  Hårspænde Hårspænde i nikkelfrit metal med en længde på 60mm og 7mm i bredden. Er velegnet til lav selv smykker, lav selv hårpynt og meget andet kreativ hobby. Hårspænderne...

 • hobby-glimmer-støv
  Disponibel
  Glimmer støv i 5 pak

  Glimmer støv Denne pakke med meget fine glimmerstøv er perfekt til brug til mange forskellige aktiviter og giver fantastisk flotte effekter. Kan bruges på alle slags materialer som der skal have et flot finish. Pakken indeholder 5 rør med 2g glimmerstøv og i 5 farver.

  Glimmer støv Denne pakke med meget fine glimmerstøv er perfekt til brug til mange...

  Glimmer støv Denne pakke med meget fine glimmerstøv er perfekt til brug til mange forskellige aktiviter og giver fantastisk flotte effekter. Kan bruges på alle slags materialer...

 • hobby-figurer-i-træ
  Disponibel
  Træ pyntefigurer, sommerfugl og mariehøns

  Små hobby figurer i træ Pose med 10 stk små sjove og farvestrålende træfigurer med sommerfugle og mariehøns. Et perfekt tilbehør til rigtig mange hobbyaktiviteter.

  Små hobby figurer i træ Pose med 10 stk små sjove og farvestrålende træfigurer med...

  Små hobby figurer i træ Pose med 10 stk små sjove og farvestrålende træfigurer med sommerfugle og mariehøns. Et perfekt tilbehør til rigtig mange hobbyaktiviteter.