Handelsbetingelser


Der kan betales på følgende måde;

Dankort

VISA/Dankort

MasterCard

Mobilepay

Bankoverførsel ved Nordea reg.nr. 1436 konto.nr. 0746864566. Betalingen skal ske inderfor 3 hverdage, ellers slettes ordren uden varsel.

Husk at skrive dit ordre nummer ved overførelsen

Vi fremsender elektronisk faktura når betalingen er gennemført. Der skal påregnes op til 1-2 bankdages ekspedition ved en bankoverførsel.

EAN betaling

Vi tilbyder også  EAN betalinger til offentlige institutioner.Du skriver blot  EAN nummer i betalingsmodulet og vi fremsender elektronisk faktura som skal betales netto 14 dage. 
Ved for sen betaling påregnes rente i henhold til gældende lovgivning (2%) Ved fremsendelse af rykkerskrivelse tilkommer gebyr 100 kr.

Ved køb fra et andet EU- land skal der betales dansk moms, men ingen toldafgift efter gældende regler om varernes frie bevægelighed.
Der er særlige portosatser for lande uden for Danmark. Kontakt os hvis du bor i et andet land end Danmark, gælder også Færøerne og Grønland, og ønsker at handle hos os.
Overførsel fra udlandet kan ske via flg. info.
BIC: NDEADKKK IBAN nr. DK8820000746864566 

Du modtager en faktura elektronisk, når betalingen er godkendt. Modtager du ikke en mail i løbet af få min, så tjek venligst din spammappe eller om du har brugt korrekt e-mail adresse.

Betalingen bliver først gennemført, når vi sender dine varer.

De data du sender i forbindelse med køb betalt med betalingskort er krypterede med SSL (Secure Socket Layer) og det er således kun PBS der kan læse dem.
Hverken Sjov & Kreativ eller andre har mulighed for at læse dataoplysningerne.

Vi giver ikke kredit   

Vi leverer på følgende måde;

GLS - uden omdeling

GLS - med omdeling

Vi sender din ordre 1-2 dage efter vi har modtaget den.

Hver pakke bliver sendt med et Track and Trace nummer, så du altid kan følge din pakke.

Afhentning - Spar portoen og hent din ordre på vores adresse: Bygmarken 3, 4140 Borup. 

Der kan hentes efter aftale.

Du får en mail når din ordre er klar til afhentning.

Returret

Du har fuld returret på alle varer indenfor 14 dage efter modtagelsen. Alle returvarer skal sendes til:

Sjov og Kreativ

Bygmarken 3

4140 Borup

Hent din porto og retur seddel her

Varen skal være i samme stand og i ubrudt emballage. Manglende emballage eller andet kan medføre, at en returnering afvises, da vi dermed ikke kan gensælge varen.

Læg retur sedlen ved varen og send varen tilbage, i samme emballage som du modtog den i.

Inden du returnere din pakke, bedes du sende os en mail med info omkring returneringen. Oplys om pakkens track and trace nummer, og om hvorfor du ønsker at returnerer. Oplys også dit ordre nummer. På den måde kan vi bedre holde øje med returpakker, og undgå at de for eksempel, strander i en pakkeshop eller går retur ved en fejl.

Har du betalt med bankoverførsel, oplys også hvor vi kan overfører pengene til. Har du betalt med dankort, bliver beløbet tilbageført til dit kort.

Ved uafhentede pakker trækker vi, fra dit varerkøb, 110 kr. til dækning af returporto + håndtering. Har du fået fri fragt, trækker vi også den fra, da vi har haft udgiften til denne.  Har du fået fri fragt trækker vi også det fra, da vi har haft udgiften til denne.

Defekte varer

Er der fejl på en vare, så kontakt os indenfor 14 dage efter modtagelsen, enten på 

e-mail shopsjovogkreativ@gmail.com eller mobil 24768943.

Husk at oplyse dit ordre nummer. 

Vi påtager os intet ansvar for skader eller misfarvning forvoldt i forbindelse med brug af vores produkter, check derfor altid om underlaget kan tåle opsætning af klæbematerialer, kroge og lign.

Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd. 

Vi refunderer kun den billigste porto, tilvalg refunderes ikke. 

Fejl i ordren

Mangler der en vare eller har du modtaget en forkert vare, så kontakt os indenfor 3 dage efter modtagelsen, enten på

e-mail shopsjovogkreativ@gmail.com eller mobil 24768943.

Husk at oplyse dit ordre nummer.

Personlige oplysninger

Personlige oplysninger i forbindelse med dit køb videregives aldrig til tredjepart. Alle oplysninger, som du har afgivet, opbevares forsvarligt i elektronisk format, og er kun tilgængelige for betroede medarbejdere.

I forbindelse med den elektroniske betaling lagres derfor heller ikke nogen konto- eller kreditkort-oplysninger.

Al data-kommunikation i forbindelse med den elektroniske betaling sker via PBS betalingsserver. Denne data-kommunikation sker med størst mulige sikkerhed via en krypteret SSL-forbindelse efter forskrifter fra PBS.

Øvrige oplysninger som navn, adresse, tlf.nr. og e-mail er nødvendige for at kunne sende varerne og kommunikere elektronisk med dig. Disse oplysninger gemmes som minimum i garantiperioden. Ligeledes sker der en registrering af den IP-adresse, hvorfra bestillingen er gennemført. Denne registrering anvendes kun i tilfælde af falske bestillinger.

Falske bestillinger politianmeldes. 

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig.
Personoplysningerne registreres hos Sjov & Kreativ og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.
Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke,
således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.
Kun ejeren for Sjov & Kreativ har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.
Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret. Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.
Oplysninger afgivet til Sjov & Kreativ videregives eller sælges på ingen måde videre til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.
Ved tilmelding til nyhedsbrev registrerer vi din e-mail adresse. E-mail adressen videregives ikke til andre.
Som registreret hos Sjov & Kreativ har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Sjov & Kreativ via e-mail sjovogkreativ@gmail.com.

Alle priser på websitet angives i DKK og er inkl. 25% moms.


DER TAGES FORBEHOLD FOR TRYKFEJL OG PRISÆNDRINGER.