Små papir roser Der er 1 vare.

Små papir roser

Små kunstige roser

Disse små og flotte mini roser er perfekte som bordpynt til din borddækning til enhver slags og andre festlige begivenheder. De små kunstige roser er og velegnet når du skal lave dine egne flotte blomsterdekorationer, bordkort og festpynt til din fest.

Du kan også brug de små mini roser enten i et bundt på bordet eller dele dem ud hver for sig til pynt til barnedåben, fødselsdagen, konfirmationen og brylluppet. De små papir mini roser kan du blande og kombinere farverne lige som du vil og dermed kan du skabe et rigtig festligt festbord med din borddækning.

De små charmerende og dekorative små kunstige roser sidder på en flot grøn stilk på 15mm med metaltråd og de kan derfor bukkes og formes som det ønskes.

Du kan med fordel også bruge de små papir roser til dine hjemmelavede kort, invitationer og indbydelser til dit bryllup, sølvbryllup, guldbryllup eller til en af de andre store fester. De er også yderst dekorative som pynt på bordkortene, på glassene, pynt til buffet og meget mere. På den måde, kan du få et gennemgående tema til festen som vil fremstå rigtig flot og dekorativt for dine gæster.

De små kunstige roser er også velegnet som tilbehør til din kreative hobby. De er meget dekorative på æsker, kort, scrapbooking og meget mere.

 

  • På lager
    Blomster, papirroser, gul

    Små flotte og charmerende gule papirroser med stilk på 15mm. Levereres i bundt med 10 stk.

    Små flotte og charmerende gule papirroser med stilk på 15mm. Levereres i bundt med 10...

    Små flotte og charmerende gule papirroser med stilk på 15mm. Levereres i bundt med 10 stk.