Smukke sommerfugle af perler og piberensere

Published : 2019-08-16 13:31:58
Categories : Kreative hobby ideer Rss feed

Flotte sommerfugle af perler og piberensere.

Sommerfugle af perler og piberensere

Disse sommerfugle lavet af perler og piberensere er rigtig smukke og bedst af alt, så er de virkelig nemme at lave! Du kan lave dem i lige de farver som du ønsker, så der er masser af muligheder!

Med kun nogle få ting og hobby materialer, så kan du sammen med børnene få nogle sjove timer sammen og samtidig lave nogle rigtig flotte sommerfugle til pynt eller til gaver.

 

Du skal bruge følgende til hver sommerfugl:

2 piberensere på 30 cm og 1 piberenser på 15 cm.

Plastik perler efter eget ønske

Tøjklemme

Lim

Glimmerlim eller glitterstøv

 

Fremgangsmåde:

Sæt ca. 40 perler på hver af de 30 cm lange piberensere undtaget ca. 2,5 cm som skal være fri i begge ender. Ellers bliver det virkelig svært at sno dem til sommerfuglens vinger senere.

 sommerfugle af perler og piberensere

Tag de to ender af de nu perle belagte piberensere og kryds dem for at danne en cirkel. Drej piberensernes ender og snør dem rundt i cirklen for at få en fuld cirkelform.

 sommerfugle af perler og piberensere

Del perlerne fra hinanden i toppen og bunden af ​​cirklen (der skal være 20 perler på hver side), og efterlad cirka 1 cm stykke uden perler på piberenserne øverst og nederst.

 sommerfugle af perler og piberensere

Sæt toppen og bunden af ​​cirklen sammen og drej to eller tre gange for at få dannet et 8 tals form.

 sommerfugle af perler og piberensere

Gentag trinnene med den anden piberenser, så du ender med 2 x 8 tals formede sommerfuglevinger.

 sommerfugle af perler og piberensere

Denne næste del er nu hvor tøjklemmen skal pyntes. Her er det helt valgfrit hvilken type og farve pynt du gerne vil bruge. Men sommerfuglen vil blive utrolig flot med glitter i form af glitterstøv eller glimmerlim.

Hvis du gerne vil bruge glitterstøv, så er fremgangsmåden således. Tilføj en rigelig mængde hvid lim øverst på tøjklemmen på hele toppen, inklusive rillen og det lille metalstykke og drys med det ønskede glitterstøv og lad det tørre et par timer.

Hvis du hellere vil bruge glimmerlim, så påfør limen på samme måde og lad det tørre i kort tid til det er blevet helt stift.

 sommerfugle af perler og piberensere

Når alt er tørt, så skal du åbne enden af ​​tøjklemmen og sæt sommerfuglevingerne ind i den. På grund tøjklemmens fjeder, så behøver du ikke at lime vingerne, da tøjklemmen vil holde dem på plads, når den lukkes.

 sommerfugle af perler og piberensere

Form dine perle belagte piberensere til en anden passende sommerfuglevingeform hvis du vil.

 

Nu skal du tage den sidste piberenser på 15 cm og fold den sammen på midten så der er to lige lange stykker. Tilføj en perle i den ene ende og krøl den derefter rundt i en spiral for at lave sommerfuglens ”antenne” eller følehorn. Gentag det samme på den anden ende af din piberenser, så du har to lige ender til antennen.

 sommerfugle af perler og piberensere

Skub nu din ”antenne” piberenser ind i enden af ​​tøjklemmen med vingerne og du er færdig! Et godt råd hvis der skal leges med sommerfuglene, så lim enden sammen på tøjklemmen med hobbylim eller med en limpistol for at holde det hele sammen.

 sommerfugle af perler og piberensere

 

Dette er en fantastisk kreativ hobby ting til at hjælpe børn med deres fine motoriske evner! Og så kan børnene også bruge deres perler på en rigtig sjov og anderledes måde end til armbånd og halskæder!

 sommerfugle af perler og piberensere

Disse perle belagte piberenser sommerfugle er så super dekorative og så de er virkelig nemme at fremstille! De er en super sjov aktivitet for børnene til foråret eller sommeren! Ved hjælp af forskellige farvede piberensere, perler, glimmerlim og tøjklemmer, kan du lave smukke sommerfugle i mange forskellige flotte farver! Og bedst af alt, børnene kan lege med dem, når de er færdige!

sommerfugle af perler og piberensere

Billeder og video er lånt og ejes af onelittleproject.com

Share this content