Sjove Halloween ansigter af ispinde

Published : 2021-09-27 12:33:18
Categories : Kreative hobby ideer Rss feed

Ispinde Halloween karakterer.

Halloween er lige om hjørnet. Både børn og voksne er vilde med Halloween, både dekorationer, fester og udsmykninger. Her er opskriften på nogle nemme og rigtig sjove lav selv aktiviteter som børnene kan lave. Her er et par eksempler på, hvordan I lave nogle sjove spøgelser, monster uhyre, græskar og Frankenstein ansigter med få hobby artikler. Men I kan stort set lave alle former for ansigter med hobby ispinde af træ! Kun fantasien sætter grænserne. Ispindene kan fås i naturtræ som I kan male på eller også som farvede ispinde hvis I hellere vil bruge dem.

 

Alt hvad I skal bruge er:

Natur ispinde eller farvede ispinde

Tusser

Pensler

Hobby maling

Hobby øjne

Lim eller limpistol

 

Step 1:

Læg 6 ispinde sammen side om side. Del 1 ispind i 2 stykker. Hvis I bruger limpistol, så varm limen op og lim 1 ispind og de to halve stykker diagonalt hen over de 6 andre. Gør dette for hvert emne I ønsker at lave. Få en voksen til at udføre trinnet med varm lim.

Ispinde halloween ansigter

 

 Step 2:

Mal ispindene i jeres ønskede farver som passer til de karakterer I gerne vil lave med en god hobby maling og lad dem tørre. Brug enten en almindelig pensel eller en skumpensel, afhængig af hvad I synes er nemmest at anvende.

Halloween ansigter maling af ispinde

 

Step 3:

Ved påsætning af øjne, så kan I enten bruge selvklæbende øjne eller hvis de ikke er selvklæbende, kan I bruge enten lidt lim eller dobbeltklæbende skumpuder til at fastgøre øjnene. Brug en sort tus i god kvalitet og tegn munde og andet pynt på dine karakterer!

Sjove Halloween ansigter for børn

 

Mulighederne for andre karakterer er rigtig store og I kan selv lave jeres egne unikke Halloween karakterer.

 Halloween gør det selv ansigter af ispinde

Rigtig god fornøjelse!

 

 

Share this content