Barnedåbspynt til pige barnedåb Der er 65 varer.

Barnedåbspynt til pige barnedåb

Barnedåbspynt til pige barnedåb

Ingen fest er fuldent uden et godt valg af barnedåbspynt, bordpynt, pynt, dekorationer og en barnedåb og baby shower er ingen undtagelse.
Derfor har vi et stort udvalg af barnedåbspynt til pige barnedåb. I vores spændende udvalg af barnedåbspynt, har vi et flot udvalg af balloner, guirlander, bordpynt, konfetti og meget andet barnedåbspynt, som du kan vælge imellem og gøre din fest til noget helt specielt.

Barnedåben er den lille pige første store fest hvor hun skal fejres og med det rigtige barnedåbspynt, kan I gøre festen helt perfket. Her hos sjovogkreativ.dk vil vi gør alt for at det bliver nemt og billigt for jer og har alt det I skal bruge til jeres lille piges barnedåb. Barnedåbspynt er en stor og vigtig ting, da det skal perfekt når gæsterne træder ind i festlokalet.

Her finder du vores store udvalg af lyserødt barnedåbspynt, bordpynt og pynt til jeres pige barnedåb. Vi har et stort og billigt udvalg af lyserødt pynt og barnedåbspynt til barnedåbs festen og baby shower festen som alt sammen kan købes online.

I vores store udvalg af barnedåbspynt til pige barnedåb kan du finde lyserøde bamser, rangler, sutter, sutteflasker, hjerter, sikkerhedsnåle, små charmerende fødder, barnevogne, hagesmække lige til at strø ud over jeres festbord.

Vi har alt det bordpynt og barnedåbspynt du har brug for til din pige barnedåb og baby shower fest for den lille pige. Her får I det flotteste og mest charmerende barnedåbspynt til pige barnedåben. Find gode ideer til jeres barnedåbspynt til barnedåben her og få den mest romantiske barnedåbsfest som gæster ikke vil glemme.

Vi håber, at I får en helt perfekt barnedåb med det rigtige bordpynt, barnedåbspynt, dekorationer til barnedåben eller baby shower.

 

 • Bordpynt-pige-barnedåb
  Disponibel
  Bordpynt til pige barnedåb

  Lyserød bordpynt til pige barnedåb Flot og festlig bordpynt med baby motiver til den lille piges barnedåb eller baby shower. Denne charmerende bordpynt til pige barnedåb er nem at sætte op og er meget dekorativ på dit festbord. Borddekorationen måler 37cm x 22cm.

  Lyserød bordpynt til pige barnedåb Flot og festlig bordpynt med baby motiver til den...

  Lyserød bordpynt til pige barnedåb Flot og festlig bordpynt med baby motiver til den lille piges barnedåb eller baby shower. Denne charmerende bordpynt til pige barnedåb er nem...

 • Barnedåbspynt-lyserøde-balloner
  Disponibel
  Lyserøde balloner til barnedåb

  Balloner til pige barnedåb Flotte lyserøde balloner til barnedåb fremstillet af latex. Ballonerne er ca. 30cm i diameter.De lyserøde balloner til barnedåb er med søde stork motiv i hvid farve og er perfekte til din pige barnedåb. Vores lyserøde barnedåb balloner sælges stykvis.

  Balloner til pige barnedåb Flotte lyserøde balloner til barnedåb fremstillet af latex....

  Balloner til pige barnedåb Flotte lyserøde balloner til barnedåb fremstillet af latex. Ballonerne er ca. 30cm i diameter.De lyserøde balloner til barnedåb er med søde stork...

 • Barnedåb-balloner-lyserøde
  Disponibel
  Barnedåb balloner med skrivefelt, 1 stk

  Ballon med skrivefelt til pige barnedåb Super søde lyserøde barnedåb balloner med skrivefelt med babyfødder til din pige barnedåb. Disse balloner til barnedåb er med skrivefelt, hvor man kan skrive barnets navn eller gæsternes navn og bruge dem som sjove bordkort til barnedåben. Ballonerne måler ca. 30 cm i højden. Vores barnedåb balloner med skrivefelt sælges stykvis.

  Ballon med skrivefelt til pige barnedåb Super søde lyserøde barnedåb balloner med...

  Ballon med skrivefelt til pige barnedåb Super søde lyserøde barnedåb balloner med skrivefelt med babyfødder til din pige barnedåb. Disse balloner til barnedåb er med...

 • Lyserød-ballon-guirlande-3m
  Disponibel
  Lyserød ballon guirlande

  Lyserød ballon guirlande 3m Lang og flot lyserød ballon guirlande på 3 meter til vægpynt, loftpynt, barnedåbspynt til din pige barnedåb, baby shower, konfirmation og bryllup. De lyserøde ballon guirlander er nemme at puste op og kan fastsættes med snor eller dobbeltklæbende tape.

  Lyserød ballon guirlande 3m Lang og flot lyserød ballon guirlande på 3 meter til...

  Lyserød ballon guirlande 3m Lang og flot lyserød ballon guirlande på 3 meter til vægpynt, loftpynt, barnedåbspynt til din pige barnedåb, baby shower, konfirmation og bryllup....

 • barnedåb_bordpynt_lyserøde_fødder
  Disponibel
  Barnedåbspynt babyfødder konfetti

  Konfetti lyserøde fødder til barnedåb og baby shower Konfetti med rigtig sødt barnedåbspynt i form af små babyfødder. Der er 14g små lyserøde baby fødder konfetti i posen som kan spredes ud på festbordet til barnedåben eller baby shower festen. Perfekt som bordpynt til din pige barnedåb, baby shower eller navnefest.

  Konfetti lyserøde fødder til barnedåb og baby shower Konfetti med rigtig sødt...

  Konfetti lyserøde fødder til barnedåb og baby shower Konfetti med rigtig sødt barnedåbspynt i form af små babyfødder. Der er 14g små lyserøde baby fødder konfetti i posen som...

 • Barnedåb-Baby-Shower-lyserød-konfetti
  Disponibel
  Barnedåb og Baby Shower konfetti lyserød

  Konfetti til pige barnedåb og Baby shower Pose med 14g med flot og charmerende lyserød konfetti med forskellige babyting, som bodystock og "baby" tegn i folie. Perfekt som ekstra flot og dekorativt festpynt til borddækningen til din pige barnedåb eller baby shower fest for den lille pige.

  Konfetti til pige barnedåb og Baby shower Pose med 14g med flot og charmerende lyserød...

  Konfetti til pige barnedåb og Baby shower Pose med 14g med flot og charmerende lyserød konfetti med forskellige babyting, som bodystock og "baby" tegn i folie. Perfekt som...

 • bordpynt_lyserød_barnedåb_baby_shower
  Disponibel
  Bordpynt til pige barnedåb

  Lyserødt bordpynt til pige barnedåb Pose med 28g (ca.25 stk) charmerende lyserødt bordpynt til pige barnedåb eller baby shower. Posen indeholde 4 forskellige motiver: barnevogne, sutter, rangler og sikkerhedsnåle. Spred bordpynten ud over dit festbord, buffet bord og gavebord til din barnedåbsfest eller baby shower fest.

  Lyserødt bordpynt til pige barnedåb Pose med 28g (ca.25 stk) charmerende lyserødt...

  Lyserødt bordpynt til pige barnedåb Pose med 28g (ca.25 stk) charmerende lyserødt bordpynt til pige barnedåb eller baby shower. Posen indeholde 4 forskellige motiver:...

  Tilbud! 29,00 DKK
  Tilføj til kurv Vis
 • lyserøde_rosenblade
  Disponibel
  Rosenblade lyserøde

  Lyserøde rosenblade til bordpynt Pose med 100 stk flotte og dekorative lyserøde rosenblade i god kvalitet. Perfekte til at sprede ud på festbordene som pynt og bordpynt. De lyserøde rosenblade er perfekte som bordpynt til barnedåb, baby shower, bryllup, fødselsdag, nytår eller som pynt på kort og invitationer.

  Lyserøde rosenblade til bordpynt Pose med 100 stk flotte og dekorative lyserøde...

  Lyserøde rosenblade til bordpynt Pose med 100 stk flotte og dekorative lyserøde rosenblade i god kvalitet. Perfekte til at sprede ud på festbordene som pynt og bordpynt. De...

 • Barnedåbspynt-stork-med-baby-pige
  Disponibel
  Barnedåbspynt stork med baby pige 11 cm

  Bordpynt stork med baby pige på 11 cm Rigtig charmerende borddekoration med en flot stork med baby pige og med rigtig søde motiver. Denne søde barnedåbsdekoration er perfekt som barnedåbspynt til den lille piges barnedåb og som bordpynt til Baby Shower festen for den lille pige. Storken er fremstillet i gips og er ca. 11 cm høj. Prisen er pr. stork som sælges stykvis.

  Bordpynt stork med baby pige på 11 cm Rigtig charmerende borddekoration med en flot...

  Bordpynt stork med baby pige på 11 cm Rigtig charmerende borddekoration med en flot stork med baby pige og med rigtig søde motiver. Denne søde barnedåbsdekoration er perfekt...