Barnedåb Der er 140 varer.

Barnedåb

Barnedåb

Vi har et stort udvalg af barnedåbspynt og tilbehør til pige barnedåb i flotte lyserøde farver og søde motiver. Her finder du det mest romantiske og sødeste barnedåb borddækning og barnedåbspynt til den fantastiske pige dåb. Kort sagt, så er alt hvad du skal bruge til din barnedåbsfest samlet her.

Til din drenge barnedåb har vi alt hvad du har brug for til den store barnedåb fest. I vores sortiment af tilbehør til drenge barnedåb er alt i en rigtig flot lyseblå farve og rigtig fine motiver. Find inspiration og få gode ideer her i vores udvalg af barnedåb festartikler.

Intet er mere romantisk og fantastisk end et rigtig flot festbord med flot barnedåbspynt til barnedåbsfesten. Vi har et stort udvalg af det mest eventyrlige barnedåbspynt til både pige barnedåb og drenge barnedåb. Om det er små barnedåb konfetti eller større guirlander, så kan du finde det her.

Her kan du finde alt til din barnedåb borddækning. Vi har flotte bordkort, tallerkner, kopper, servietter, festpynt, duge med flotte motiver. Alt i vores udvalg af barnedåb borddækning kan du købe som stykvis, så du behøver kun at købe det som du skal bruge. Dermed kan du få en billig barnedåb og samtidig hjælpe miljøet med at undgå spild.

Spred vores søde bordpynt udover dit festbord til barnedåben og giv dine gæster den perfekte barnedåbsfest. Vores barnedåb bordpynt og baby shower pynt kan du få både i lyserød og lyseblå og vil virkelig få dit festbord fremstå helt fantastisk og romantisk. Vi har barnedåb bordpynt i søde motiver og romantiske udformninger. Alle i charmerende barnedåb tema.

Skal festlokalet pyntes rigtig fint op til barnedåb fest og baby shower? Så kan du finde det flotteste og fineste barnedåbspynt og baby shower pynt her. Vi har et spændende udvalg af guirlander, flag, bordpynt opsatser og tylposer. Alt det som vil gøre din barnedåbsfest og baby shower helt uforglemmelig. Vores barnedåbspynt og baby shower pynt har alle de fineste motiver og findes i både lyseblå og lyserød farver.

Barnedåb er den smukkeste fest man kan holde og man vil gerne give den lille pige eller dreng den perfekte fest og perfekte start på livet.... 

 • bordpynt_lyseblå_rosenblade
  Disponibel
  Lyseblå rosenblade, 100 stk

  Lyseblå rosenblade til bordpynt Pose med 100 stk rosenblade i flot lyseblå farve. Søde rosenblade til bordpynt til festen. Rosenbladene er ca. 3,5 x 4,5 cm. Perfekt som bordpynt til barnedåb, bryllup, fødselsdag, konfirmation, baby shower eller som pynt på kort og invitationer. Bemærk venligst: farvenuancen kan variere.

  Lyseblå rosenblade til bordpynt Pose med 100 stk rosenblade i flot lyseblå farve. Søde...

  Lyseblå rosenblade til bordpynt Pose med 100 stk rosenblade i flot lyseblå farve. Søde rosenblade til bordpynt til festen. Rosenbladene er ca. 3,5 x 4,5 cm. Perfekt som...

 • bordpynt_lyserøde_rosenblade
  Udsolgt
  Lyserøde rosenblade

  Lyserøde rosenblade til bordpynt Pose med 150 stk flotte og dekorative lyserøde rosenblade i god kvalitet. Perfekte til at sprede ud på festbordene som pynt og bordpynt. De lyserøde rosenblade er perfekte som bordpynt til barnedåb, baby shower, bryllup, fødselsdag, nytår eller som pynt på kort og invitationer.

  Lyserøde rosenblade til bordpynt Pose med 150 stk flotte og dekorative lyserøde...

  Lyserøde rosenblade til bordpynt Pose med 150 stk flotte og dekorative lyserøde rosenblade i god kvalitet. Perfekte til at sprede ud på festbordene som pynt og bordpynt. De...

  14,00 DKK
  Tilføj til kurv Vis
 • barnedåbspynt_lyserøde_bamser
  Disponibel
  Barnedåbspynt lyserøde cocktailpinde med bamser

  Lyserøde buffet pinde med bamser Sjove og charmerende lyserøde bamse picks til festbordet og serveringsbordet. Perfekte som tilbehør og barnedåbspynt til pige barnedåben, baby shower eller navngivningsfesten. Hver pakke indeholder 18 stk lyserøde cocktailspicks.

  Lyserøde buffet pinde med bamser Sjove og charmerende lyserøde bamse picks til...

  Lyserøde buffet pinde med bamser Sjove og charmerende lyserøde bamse picks til festbordet og serveringsbordet. Perfekte som tilbehør og barnedåbspynt til pige barnedåben, baby...

 • barnedåbspynt-lyserød-loft-pynt
  Disponibel
  Barnedåbspynt lyserød loft dekoration

  Lyserød loft pynt til barnedåb Charmerende barnedåbspynt med lyserød spiral loft dekoration til ophæng med baby motiv og i lyserød/sølv. Spiralen er 60 cm lang og fremstillet af pap. Posen indeholder 2 stk lyserøde spiraller, en i lys rosa og en i lyserød.

  Lyserød loft pynt til barnedåb Charmerende barnedåbspynt med lyserød spiral loft...

  Lyserød loft pynt til barnedåb Charmerende barnedåbspynt med lyserød spiral loft dekoration til ophæng med baby motiv og i lyserød/sølv. Spiralen er 60 cm lang og fremstillet af...

 • Udsolgt
  Lyserød pige guirlande med motiv

  Sød og charmerende guirlande i lyserød.Guirlanden måler ca 4m i længden og omkring 13,5 cm i højden (med de hængende motiver 35cm). Guirlanden er med hængende lyserøde bamser og lyserøde babyer (i alt 12 motiver).

  Sød og charmerende guirlande i lyserød.Guirlanden måler ca 4m i længden og omkring 13,5...

  Sød og charmerende guirlande i lyserød.Guirlanden måler ca 4m i længden og omkring 13,5 cm i højden (med de hængende motiver 35cm). Guirlanden er med hængende lyserøde bamser og...

  24,95 DKK
  Tilføj til kurv Vis
 • Barnedåb-dug-lyserød-stork
  Disponibel
  Barnedåb dug med stork motiv

  Lyserød barnedåb dug med stork motiv Rigtig charmerende barnedåb dug med stork motiv i lyserød til din pige barnedåb.Denne barnedåb dug med stork motiv måler 120x180cm og fremstillet af papir med let teksturerede farver i pink / hvid med stork og baby motiv. Perfekt til barnedåb og baby shower.

  Lyserød barnedåb dug med stork motiv Rigtig charmerende barnedåb dug med stork motiv i...

  Lyserød barnedåb dug med stork motiv Rigtig charmerende barnedåb dug med stork motiv i lyserød til din pige barnedåb.Denne barnedåb dug med stork motiv måler 120x180cm og...

  Tilbud! 30,00 DKK
  Tilføj til kurv Vis
 • barnedåbspynt-lyserød-vimpel
  Disponibel
  Barnedåbspynt lyserød vimpel guirlande med stork

  Lyserød stork vimpel til barnedåb Charmerende og flot lyserød vimpel med stork motiv. En rigtig flot barnedåbspynt til festen. Vimplen er ca. 10 m lang. Flagene måler ca. 29x20 cm med 5cm stork motiv på begge sider. Fremstillet i folie og passer perfekt som dekoration til baby fester, fødselsdage, barnedåb, baby shower, fødsel, navngivningsfest.

  Lyserød stork vimpel til barnedåb Charmerende og flot lyserød vimpel med stork motiv....

  Lyserød stork vimpel til barnedåb Charmerende og flot lyserød vimpel med stork motiv. En rigtig flot barnedåbspynt til festen. Vimplen er ca. 10 m lang. Flagene måler ca. 29x20...

 • barnedåbspynt_konfetti_lyseblå_fødder
  Disponibel
  Barnedåbspynt lyseblå babyfødder

  Konfetti med babyfødder til drenge barnedåb Rigtig søde små blå baby fødder konfetti i en pose med 14g. Spred dem ud over bordene til dåbsfesten og gør din barnedåb og baby shower endnu festligere. Perfekt som bordpynt barnedåbspynt til barnedåb, baby shower eller navnefest.

  Konfetti med babyfødder til drenge barnedåb Rigtig søde små blå baby fødder konfetti i...

  Konfetti med babyfødder til drenge barnedåb Rigtig søde små blå baby fødder konfetti i en pose med 14g. Spred dem ud over bordene til dåbsfesten og gør din barnedåb og baby...

 • barnedåbspynt-lyseblå-bamser-picks
  Udsolgt
  Barnedåbspynt lyseblå bamser på coctailpind

  Lyseblå pynte bamser på cocktailpinde Sjove og charmerende lyseblå bamse picks til festbordet og serveringsbordet til din barnedåb og baby shower. Disse lyseblå bamser på coctailpinde som perfekte som barnedåbspynt på din buffet og festbord til drenge barnedåben eller baby shower festen. Hver pakke indeholder 18 stk lyseblå bamse picks.

  Lyseblå pynte bamser på cocktailpinde Sjove og charmerende lyseblå bamse picks til...

  Lyseblå pynte bamser på cocktailpinde Sjove og charmerende lyseblå bamse picks til festbordet og serveringsbordet til din barnedåb og baby shower. Disse lyseblå bamser på...

  16,95 DKK
  Tilføj til kurv Vis