Balloner med tal Der er 2 varer.

Balloner med tal

Tal balloner

Balloner med tal er rigtig dekorative og en ekstra sjov tilføjelse til børnefødselsdagen og andre festlige anledninger. Vi har balloner med tallene fra 1 til 9 som er runde latex balloner i forskellige farver. Udover at disse balloner med tal er velegnet til fødselsdag og børnefødselsdag, så kan de også bruges til arrangementer hvor personer skal deles op i grupper eller til konkurrencer.

Vores tal balloner er store og flotte og er i god kvalitet. De er bedst når der anvendes helium, men kan også sagtens bruges til luft. Hvis man skal bruge tal mere end 9, så kan man sætte to balloner med tal sammen og eventuelt med tal balloner i to forskellige farver.

Vi har et stort udvalg af tal balloner, ensfarvet balloner og balloner med print som alle kan kombineres i flotte farver til enhver fest. Find dine balloner her når du skal pynte op til din næste fest.

 

 • tal_balloner_nummer_1
  Disponibel
  Tal balloner nummer 1

  Balloner med tal nummer 1 Store og flotte runde latex balloner med tallet 1 i god kvalitet. Disse store tal balloner med 1-tal er en 9" ballon som er ca. 60 cm i omkreds. Disse tal balloner er perfekte til 1 års fødselsdag, jubilæum, fejring på arbejdspladsen og meget mere. Vores balloner med tal sælges stykvis og i ass. farver.

  Balloner med tal nummer 1 Store og flotte runde latex balloner med tallet 1 i god...

  Balloner med tal nummer 1 Store og flotte runde latex balloner med tallet 1 i god kvalitet. Disse store tal balloner med 1-tal er en 9" ballon som er ca. 60 cm i omkreds. Disse...

 • tal_balloner_nummer_2
  Disponibel
  Tal balloner nummer 2

  Balloner med tal nummer 2 Store og flotte runde latex balloner med 2 tal i god kvalitet. Disse store og farverige tal balloner med 2-tal er en 9" ballon og som er ca. 60 cm i omkreds. Disse tal balloner er perfekte til 2 års fødselsdag, jubilæum, fejringer hvor tal skal indgå og meget mere. Vores balloner med tal sælges stykvis og i ass. farver.

  Balloner med tal nummer 2 Store og flotte runde latex balloner med 2 tal i god...

  Balloner med tal nummer 2 Store og flotte runde latex balloner med 2 tal i god kvalitet. Disse store og farverige tal balloner med 2-tal er en 9" ballon og som er ca. 60 cm i...