Oktoberfest borddækning Der er 18 varer.

Oktoberfest borddækning

Oktoberfest borddækning

Find det rigtige service til dit Oktoberfest festbord. Sammensæt alle de flotte farver og muligheder, så de passer ind i Oktoberfest temaet og fuldfør din Oktoberfest med et flot og festligt festbord til din Oktoberfest. Vi har et stort udvalg af Oktoberfest tallerkener, Oktoberfest kopper, Oktoberfest servietter, Oktoberfest duge og meget mere Oktoberfest tilbehør i mange farver, som du kan bruge til den fineste bordopdækning til Oktoberfesten.

 

 • Oktoberfest tallerkener
  Disponibel
  Oktoberfest tallerkener

  Oktoberfest tallerkener Flotte og dekorative oktoberfest tallerkener på 23cm med blå/hvid diamantform motiv i god kvalitet. Perfekte til festbordet til oktoberfesten. Vores Oktoberfest tallerkener sælges stykvis.

  Oktoberfest tallerkener Flotte og dekorative oktoberfest tallerkener på 23cm med...

  Oktoberfest tallerkener Flotte og dekorative oktoberfest tallerkener på 23cm med blå/hvid diamantform motiv i god kvalitet. Perfekte til festbordet til oktoberfesten. Vores...

 • Oktoberfest kopper
  Disponibel
  Oktoberfest kopper

  Oktoberfest kopper Festlige oktoberfest kopper i plast og i rigtig bayern stil.Perfekt til oktoberfesten. Oktoberfest kopperne sælges stykvis.

  Oktoberfest kopper Festlige oktoberfest kopper i plast og i rigtig bayern stil.Perfekt...

  Oktoberfest kopper Festlige oktoberfest kopper i plast og i rigtig bayern stil.Perfekt til oktoberfesten. Oktoberfest kopperne sælges stykvis.

 • oktoberfest-tilbehør-servietter
  Disponibel
  Oktoberfest servietter

  Oktoberfest papir servietter  Flotte oktoberfest servietter i god kvalitet og med flotte bayersk motiver. Dæk op til din oktoberfest med disse flotte og dekorative oktoberfest servietter.  Servietterne måler 33cm x 33cm og er perfekte til din borddækning når I skal holde oktoberfest. Servietterne sælges stykvis.

  Oktoberfest papir servietter  Flotte oktoberfest servietter i god kvalitet og med...

  Oktoberfest papir servietter  Flotte oktoberfest servietter i god kvalitet og med flotte bayersk motiver. Dæk op til din oktoberfest med disse flotte og dekorative oktoberfest...

 • Oktoberfest-servietter
  Disponibel
  Oktoberfest servietter med motiv

  Servietter til oktoberfest med motiv Festlige og flotte Oktoberfest servietter med flot motiv og med rigtige bayersk mønstre i god kvalitet. Perfekte til festbordet til din oktoberfest. Oktoberfest servietterne sælges stykvis.

  Servietter til oktoberfest med motiv Festlige og flotte Oktoberfest servietter med flot...

  Servietter til oktoberfest med motiv Festlige og flotte Oktoberfest servietter med flot motiv og med rigtige bayersk mønstre i god kvalitet. Perfekte til festbordet til din...

 • Oktoberfest ølbrikker
  Disponibel
  Oktoberfest ølbrikker

  Oktoberfest ølbrikker  Flotte og dekorative ølbrikker til din oktoberfest. Ølbrikkerne er 10cm i diameter med oktoberfest motiv på begge sider. Brug ølbrikkerne som dekoration til din oktoberfest og samtidig undgå at ikke kommer pletter på bordet fra de kolde øl. Ølbrikkerne sælges styksvis.

  Oktoberfest ølbrikker  Flotte og dekorative ølbrikker til din oktoberfest. Ølbrikkerne...

  Oktoberfest ølbrikker  Flotte og dekorative ølbrikker til din oktoberfest. Ølbrikkerne er 10cm i diameter med oktoberfest motiv på begge sider. Brug ølbrikkerne som dekoration...

 • Oktoberfest dug
  Disponibel
  Oktoberfest dug

  Oktoberfest dug Stor og flot plastik Oktoberfest dug i flotte oktoberfest farver. Perfekt til din Oktoberfest. Dugen måler 2.60m x 0.80m og kan genbruges flere gange.

  Oktoberfest dug Stor og flot plastik Oktoberfest dug i flotte oktoberfest farver....

  Oktoberfest dug Stor og flot plastik Oktoberfest dug i flotte oktoberfest farver. Perfekt til din Oktoberfest. Dugen måler 2.60m x 0.80m og kan genbruges flere gange.

 • Oktoberfest-pynt-bordløber
  Disponibel
  Oktoberfest bordløber

  Bordløber til Oktoberfest Flot og dekorativ bordløber til oktoberfesten med ternede mønster og i blå/hvid farver i plast. Denne dekorative bordløber er nem at rulle ud når der skal dækkes op til den store Oktoberfest. Oktoberfest bordløberen måler 600 cm x 65 cm.

  Bordløber til Oktoberfest Flot og dekorativ bordløber til oktoberfesten med ternede...

  Bordløber til Oktoberfest Flot og dekorativ bordløber til oktoberfesten med ternede mønster og i blå/hvid farver i plast. Denne dekorative bordløber er nem at rulle ud når der...

 • engangsservice-turkis-papir-dug
  Disponibel
  Turkis papirdug

  Turkis papir dug Rigtig flot turkis papirdug i en god kvalitet. Dugen er fremstillet af 3-lags papir og har en god robusthed og er slidstærk. Denne turkis papirdug har et absorberende lag med plastikunderlag for at undgå spild i at sive igennem. Dugen måler 1.40m x 2.80m.

  Turkis papir dug Rigtig flot turkis papirdug i en god kvalitet. Dugen er fremstillet af...

  Turkis papir dug Rigtig flot turkis papirdug i en god kvalitet. Dugen er fremstillet af 3-lags papir og har en god robusthed og er slidstærk. Denne turkis papirdug har et...

 • engangsdug_turkis_plastik
  Disponibel
  Engangsdug i plastik turkis

  Turkis plastik dug Stor flot turkis engangsdug i plast og i en god kvalitet. Denne turkise engangsdug er fremstillet af plastik og har en god robusthed. Perfekt til dit festbord til barnedåb, baby shower, fødselsdag og reception. Dugen er 1.40m x 2.75m og kan bruges flere gange. Bemærk venligst: farvenuancen kan variere.

  Turkis plastik dug Stor flot turkis engangsdug i plast og i en god kvalitet. Denne...

  Turkis plastik dug Stor flot turkis engangsdug i plast og i en god kvalitet. Denne turkise engangsdug er fremstillet af plastik og har en god robusthed. Perfekt til dit...