Balloner og tilbehør Der er 57 varer.

Balloner og tilbehør

Balloner og tilbehør

Her i vores kategori af balloner, kan du finde vores store og flotte udvalg af billige balloner og festartikler til din fest. I vores udvalg af ensfarvede balloner kan du finde en bred vifte af balloner i flotte farver og størrelser. Ligeledes under i vores udvalg af balloner med tryk , kan du finde lige de balloner du skal med det rigtige motiv til din temafest og børnefødselsdag. Alle vores balloner bliver indkøbt indenfor EU og dermed overholde de gældende lovgivninger og kvalitetskontrol.

Ingen fest uden balloner! Balloner hører til enhver festlig lejlighed. Find lige de balloner du har brug, både i forskellige størrelser, farver, forme og med eller uden tryk. Her hos sjovogkreativ.dk har vi et stort udvalg i balloner til både voksne og til børnene. Specielt børnene elsker balloner og med flotte og festlige balloner til børnefødselsdagen, så vil det blive et sikkert hit. Sammen med balloner har vi også et stort udvalg af pynt til fest.

 

 • Ballon pumpe
  Udsolgt
  Ballon pumpe

  Ballon pumpe Praktisk hånd ballon pumpe som gør det nemt at puste dine balloner op. Ballon pumperne er ca. 30cm lange og leveres i ass. farver.

  Ballon pumpe Praktisk hånd ballon pumpe som gør det nemt at puste dine balloner op....

  Ballon pumpe Praktisk hånd ballon pumpe som gør det nemt at puste dine balloner op. Ballon pumperne er ca. 30cm lange og leveres i ass. farver.

  23,00 DKK
  Tilføj til kurv Vis
 • Pirat-balloner
  Disponibel
  Pirat balloner

  Pirat balloner til fest Store flotte pirat balloner! Super som dekoration til din børnefødselsdag med pirat tema eller pirat fest. Disse pirat balloner er i god kvalitet og med dødningehoved motiv og er ca.25 cm i diameter. Perfekt til halloween eller pirat festen. Ballonerne sælges stykvis.

  Pirat balloner til fest Store flotte pirat balloner! Super som dekoration til din...

  Pirat balloner til fest Store flotte pirat balloner! Super som dekoration til din børnefødselsdag med pirat tema eller pirat fest. Disse pirat balloner er i god kvalitet og med...

 • Barnedåbspynt-balloner-med-stork
  Disponibel
  Barnedåb dreng balloner med stork

  Blå ballon stork motiv Flotte blå balloner fremstillet af latex. Ballonerne er ca. 30cm i diameter.Blå balloner med stork motiv til din drenge barnedåb og baby shower. Ballonerne sælges stykvis.

  Blå ballon stork motiv Flotte blå balloner fremstillet af latex. Ballonerne er ca. 30cm...

  Blå ballon stork motiv Flotte blå balloner fremstillet af latex. Ballonerne er ca. 30cm i diameter.Blå balloner med stork motiv til din drenge barnedåb og baby shower....

 • Barnedåbspynt-lyserøde-balloner
  Disponibel
  Lyserøde balloner til barnedåb

  Balloner til pige barnedåb Flotte lyserøde balloner til barnedåb fremstillet af latex. Ballonerne er ca. 30cm i diameter.De lyserøde balloner til barnedåb er med søde stork motiv i hvid farve og er perfekte til din pige barnedåb. Vores lyserøde barnedåb balloner sælges stykvis.

  Balloner til pige barnedåb Flotte lyserøde balloner til barnedåb fremstillet af latex....

  Balloner til pige barnedåb Flotte lyserøde balloner til barnedåb fremstillet af latex. Ballonerne er ca. 30cm i diameter.De lyserøde balloner til barnedåb er med søde stork...

 • blå-ballon-med-skib
  Disponibel
  Blå balloner med skib

  Blå balloner med båd motiv Søde og flotte blå balloner med hvid båd motiv i 3 blå toner. Ballonerne er ca.25 cm og sælges i en pakke med 6 stk. Perfekte til barnedåb, fødsel, fødselsdag og baby shower.

  Blå balloner med båd motiv Søde og flotte blå balloner med hvid båd motiv i 3 blå...

  Blå balloner med båd motiv Søde og flotte blå balloner med hvid båd motiv i 3 blå toner. Ballonerne er ca.25 cm og sælges i en pakke med 6 stk. Perfekte til barnedåb, fødsel,...

 • Hjerteformet ballon
  Disponibel
  Hjerte ballon

  Hjerte ballon Rigtig flotte krystal røde hjerteformede balloner med hvidt tryk på den ene side. Ballonerne er velegnet til dekoration eller som pynt til f.eks. bryllup, konfirmation eller valentine. Ballonerne er til både luft og helium. Ballonerne kan holde med helium op til ca. 8-10 timer. Disse hjerteformede balloner er ca. 80 cm i omkreds og ca. 26 cm i diameter. Ballonerne sælges styksvis.

  Hjerte ballon Rigtig flotte krystal røde hjerteformede balloner med hvidt tryk på den...

  Hjerte ballon Rigtig flotte krystal røde hjerteformede balloner med hvidt tryk på den ene side. Ballonerne er velegnet til dekoration eller som pynt til f.eks. bryllup,...

 • Modeler balloner
  Disponibel
  Modeler balloner

  Modeler balloner Modelleringsballoner - 24 stk i pose med luftpumpe.Materiale: naturgummilatex. Faste farver (farver varierer fra pose til pose) -  til underholdning med ballon figurer og dyr.

  Modeler balloner Modelleringsballoner - 24 stk i pose med luftpumpe.Materiale:...

  Modeler balloner Modelleringsballoner - 24 stk i pose med luftpumpe.Materiale: naturgummilatex. Faste farver (farver varierer fra pose til pose) -  til underholdning med ballon...

 • Oktoberfest ballon guirlande
  Disponibel
  Oktoberfest ballon guirlande

  Oktoberfest ballon guirlande  Festlig og farverig Oktoberfest ballon guirlande med 8 stk balloner i blå og hvid. Perfekt som dekoration til din Oktoberfest.

  Oktoberfest ballon guirlande  Festlig og farverig Oktoberfest ballon guirlande med 8...

  Oktoberfest ballon guirlande  Festlig og farverig Oktoberfest ballon guirlande med 8 stk balloner i blå og hvid. Perfekt som dekoration til din Oktoberfest.

 • Disponibel
  One Direction balloner

  One Direction balloner Store og flotte One Direction latex fest balloner med 1D motiver. Ballonerne er 11" og leveres i en pose med 6 stk balloner. Ballonerne er egnet til både luft og helium.

  One Direction balloner Store og flotte One Direction latex fest balloner med 1D...

  One Direction balloner Store og flotte One Direction latex fest balloner med 1D motiver. Ballonerne er 11" og leveres i en pose med 6 stk balloner. Ballonerne er egnet til både...