Gurli Gris fødselsdag Der er 11 varer.

Gurli Gris fødselsdag

Gurli Gris fødselsdagsfest

Er dit barn vil med Gurli Gris? Så kan du gøre dit barn rigtig glad med en Gurli Gris fødselsdag.

Dit barn vil elske at fejre deres store fødselsdag med deres yndlings tegneseriefigur, Gurli Gris, og vi har et stort udvalg af engangsservice, servietter, duge, dekorationer og meget mere for at gøre jeres fødselsdagsfest til en stor succes. Gør klar til den bedste Gurli Gris fødselsdag og bestil dine Gurli Gris festartikler i dag!

Gør jer klar til en fantastisk fødselsdags eventyr vores Gurli Gris festartikler! Alle børnene til jeres fødselsdag vil elske at holde en fødselsdagsfest med fødselsdagsbarnet og med Gurli Gris og hendes venner. Start fødselsdagen med vores flotte Gurli Gris invitationer og dæk op med vores fine Gurli Gris paptallerkner, servietter, papkrus, duge og tilbehør.

Både piger og drenge er vilde med Gurli Gris og hendes venner. Så en Gurli Gris fødselsdag vil med sikkerhed skaber glæde og godt humør, når alle jeres fødselsdagsgæster ankommer til et flot pyntet festlokale og en flot borddækning med Gurli Gris tema.

 

 • Gurli-gris-paptallerken
  Disponibel
  Gurli Gris paptallerken

  Gurli Gris tallerken 23 cm Store og flotte Gurli Gris paptallerkner til din borddækning til jeres Gurli Gris fødselsdag. Flot paptallerken med Gurli Gris som er perfekt til jeres Gurli Gris børnefødselsdag med Gurli Gris og hendes venner. Vores Gurli Gris tallerken sælges stykvis.

  Gurli Gris tallerken 23 cm Store og flotte Gurli Gris paptallerkner til din borddækning...

  Gurli Gris tallerken 23 cm Store og flotte Gurli Gris paptallerkner til din borddækning til jeres Gurli Gris fødselsdag. Flot paptallerken med Gurli Gris som er perfekt til...

 • Gurli-gris-papkrus
  Disponibel
  Gurli Gris papkrus

  Papkrus med Gurli Gris Flotte Gurli gris papkrus i god og kraftig kvalitet. Fuldfør din borddækning til jeres Gurli fødselsdag med disse fine Gurli gris papkrus på fødselsdagsbordet. Disse papkrus med Gurli gris er 9cm høje og kan indeholde 260ml. Vores Gurli gris kopper sælges stykvis. 

  Papkrus med Gurli Gris Flotte Gurli gris papkrus i god og kraftig kvalitet. Fuldfør din...

  Papkrus med Gurli Gris Flotte Gurli gris papkrus i god og kraftig kvalitet. Fuldfør din borddækning til jeres Gurli fødselsdag med disse fine Gurli gris papkrus på...

 • Gurli-gris-servietter
  Disponibel
  Gurli Gris servietter

  Servietter med Gurli Gris. Flotte 2 lags servietter med Gurli Gris til jeres næste Gurli Gris fødselsdag. Med disse sjove og festlige Gurli Gris servietter, kan I virkelig få dækket op til en eventyrlig børnefødselsdag med Gurli Gris tema. Disse Gurli gris servietter er 33 x 33 cm udfoldet. Vores Gurli Gris servietter sælges som stykvis.

  Servietter med Gurli Gris. Flotte 2 lags servietter med Gurli Gris til jeres næste...

  Servietter med Gurli Gris. Flotte 2 lags servietter med Gurli Gris til jeres næste Gurli Gris fødselsdag. Med disse sjove og festlige Gurli Gris servietter, kan I virkelig få...

 • gurli_gris_dug
  Disponibel
  Gurli Gris dug

  Gurli Gris plast dug Stor og flot Gurli Gris dug i plast med fine motiver af Gurli Gris og hendes venner. Denne Gurli Gris dug er 138 x 183 cm og er perfekt til fødselsdagsbordet til den fantastiske Gurli Gris fødselsdag. Denne Gurli Gris dug er af plast og er i god kvalitet.

  Gurli Gris plast dug Stor og flot Gurli Gris dug i plast med fine motiver af Gurli Gris...

  Gurli Gris plast dug Stor og flot Gurli Gris dug i plast med fine motiver af Gurli Gris og hendes venner. Denne Gurli Gris dug er 138 x 183 cm og er perfekt til...

 • gurli_gris_invitationer
  Disponibel
  Gurli Gris invitationer

  Invitationer til Gurli Gris fødselsdag Start børnefødselsdagen med flotte Gurli Gris invitationer. Disse fine Gurli Gris invitationer har sjov motiver af Gurli Gris og er en perfekt start til fødselsdagen. Der medfølger konvolut til disse hver af disse Gurli Gris invitationer og invitationerne sælges stykvis.

  Invitationer til Gurli Gris fødselsdag Start børnefødselsdagen med flotte Gurli Gris...

  Invitationer til Gurli Gris fødselsdag Start børnefødselsdagen med flotte Gurli Gris invitationer. Disse fine Gurli Gris invitationer har sjov motiver af Gurli Gris og er en...

 • gurli_gris_slikposer
  Disponibel
  Gurli Gris slikposer

  Slikposer til Gurli Gris fødselsdag Fine Gurli Gris slikposer til børnene til Gurli Gris fødselsdag. Disse flotte slikposer til børn er af plastik og har motiver af Gurli Gris og hendes lillebror. Gurli Gris slikposer er perfekte til skattejagten til børnefødselsdagen eller som en gavepose som børnene kan få med hjem med slik som et herligt minde. Vores Gurli Gris slikposer sælges stykvis.

  Slikposer til Gurli Gris fødselsdag Fine Gurli Gris slikposer til børnene til Gurli...

  Slikposer til Gurli Gris fødselsdag Fine Gurli Gris slikposer til børnene til Gurli Gris fødselsdag. Disse flotte slikposer til børn er af plastik og har motiver af Gurli Gris...

 • Disponibel
  Gurli Gris hårbøjle

  Rigtig fin og sød Gurli Gris hårbøjle med sløjfe og motiv.

  Rigtig fin og sød Gurli Gris hårbøjle med sløjfe og motiv.

  Rigtig fin og sød Gurli Gris hårbøjle med sløjfe og motiv.

 • Disponibel
  Gurli Gris hårelastikker

  Pakke med 4 stk fine hårelastikker med Gurli Gris.

  Pakke med 4 stk fine hårelastikker med Gurli Gris.

  Pakke med 4 stk fine hårelastikker med Gurli Gris.

 • Udsolgt
  Gurli Gris hårbørste sæt

  Sjovt hårbørste sæt med motiver fra den altid sjove Gurli Gris. Sættet indeholder en hårbørste og 4 flotte hårspænder med Gurli Gris design.

  Sjovt hårbørste sæt med motiver fra den altid sjove Gurli Gris. Sættet indeholder en...

  Sjovt hårbørste sæt med motiver fra den altid sjove Gurli Gris. Sættet indeholder en hårbørste og 4 flotte hårspænder med Gurli Gris design.

  25,00 DKK
  Tilføj til kurv Vis